dimecres, 17 de desembre del 2014


NADAL ESTÀ ARRIBANT 

Estimats/es alumnes el Nadal està a punt d'arribar. Dir-vos que hem treballat de valent aquest trimestre i continuarem fent-lo al segon i al tercer. I desitjar-vos unes bones festes i un bon començament d'any 2015. Besets.

A passar-ho bé smb aquest joc Nadalenc. jejejeje.


El Pare Noel i els seus amics             


TALLERS DE DANSA I PERCUSSIÓ AFRICANA

Com ja sabeu des d'ahir dimarts estem participant en uns tallers de Dansa i Percussió Africana. La veritat és que ho estem passant estupendament gràcies a Faty i a Bumba. Demà l'últim dia. Espere que vos haja agradat. Ja vorem algunes fotos.


dijous, 11 de desembre del 2014


DANSA "CIRCASSIAN CERCLE"

Demà divendres els alumnes de 4t de primària treballarem aquesta dansa irlandesa. Segur que ho passem molt bé. Per si voleu practicar després, vos deixe l'enllaç.


dimarts, 9 de desembre del 2014

NADALA "SOMRIEM TOTS JUNTS"

 Hola, ja estem de nou al col·le, i per poder treballar a classe, a casa, ....on siga. Ací vos deixe el video de la Nadala que he triat enguany per a cantar. És tan bonica com la de tots els anys. O.... no???

 

dijous, 4 de desembre del 2014


CLARINET SAFANORIA

Ací vos deixe un video molt divertit i sorprenent. Amb una safanòria construeixen un clarinet, i inclús sona. Que vos sembla?


diumenge, 30 de novembre del 2014



DICTAT RITMIC

Ací vos deixe l'enllaç a una web que vos farà treballar l'oïda ja que haveu d'escoltar primer i després intentar dir el ritme que s'ha fet. Vos ajudarà a millorar ritmicament. Feliç diumenge a tots/es.


 DICTAT RITMIC

SIRENA
 Aquesta setmana no hi haurà misteri en la música de la sirena. Una cançó que està de moda i que de segur els encanta als més xicotets (sobretot les xiquetes). Ara que sembla que ja ve el fred......sabeu quina serà?

Una cançó de la BSO de la pel·li "Frozen". A vore si entreu a classe amb molta energia per a treballar.Vos deixe el video.




dijous, 27 de novembre del 2014

ELS INSTRUMENTS

 Aquest tema és un del més treballats en l'aula de música i en tots els cursos, encara que a diferents nivells, evidentment. Ací vos deixe l'enllaç a una web que explica de forma molt clara, amb videos, dibuixos,etc, les diferents families d'instruments.
És un treball de Salvador Oriola.


ELS INSTRUMENTS MUSICALS  

dimarts, 25 de novembre del 2014


SIRENA

Avui dimarts nou canvi en la música de la sirena. Síiiiiii sembla que siga "El Rey León" però no ho és. Esta setmana escoltem la BSO de "Tarzan". Cantada com no, per Phill Collins . Espere que vos agrade. A mi m'encanta.

També afegirem la versió de Trashin' The Camp pels cantants que la cantem.


"Tarzan" 


"Tarzan" Trashin' The Camp

dijous, 20 de novembre del 2014


CAVALLS MUSICALS

Aquestos cavalls ja els coneixiem d'altres anys, però encara no els havia afegit a l'apartat de música divertida. Ara, ja podeu passar una bona estoneta fent- los cantar. 



                              CAVALLS MUSICALS                    



DANSA

Aquesta Dansa que hem començat a treballar a classe es típica d'Israel. La treballarem també al llarg de la propera setmana. Ací vos deixe una versió prou pareguda a la que fem. 



DANSA ZEMER ATIK (Israel)        

dimecres, 19 de novembre del 2014


NOM DE NOTES

I per als alumnes de tercer que ja estan aprenent totes les notes de l'escala, ací els deixe un joc per a treballar-les un poc més. Vinga, a practicar!!!!





Joc per aprendre el nom de les notes               

SIRENA

Ja esteu impacients per saber quina BSO està sonant? És una cançó de la pel·li   "Kung Fu Panda". El compositor de la música és Hans Zimmer.



                Kung Fu Panda

dilluns, 17 de novembre del 2014

NOVA VERSIÓ INCREDIBOX

La setmana passada va eixir la nova versió d'aquest fabulós programa. Espere que jugueu molt i ho passeu molt bé. 





Versió 4 Incredibox.

dijous, 13 de novembre del 2014

SIRENA MUSICAL

Una setmana més, canvi en la música de la sirena. La de aquesta setmana segur que la coneixeu. és la BSO de Peabody y Sherman. El compositor, el grandíssim Danny Elfmann, que ha composat moltíssimes bandes sonores de pel·lis. VOs anime a que busqueu informació sobre ell. 





dimecres, 12 de novembre del 2014

PER QUÈ ÉS IMPORTANT ESTUDIAR MÚSICA?

Ací vos deixe algunes raons per les quals un xiquet/-a deuria estudiar música.



diumenge, 9 de novembre del 2014

THE PIANOGUYS

I per a acabar be la setmana, o per començar amb energia la propera, vos deixe l'enllaç d'un grup que fan molta música amb un piano. És una cançó tocada a 10 mans. Espere que vos agrade perquè de segur que serà una grata sorpresa.




dijous, 6 de novembre del 2014


MAYUMANÁ

Quan començarem el curs vos vaig posar uns videos d'aquest grup que fa percussiió amb el cos i amb objectes de reciclatge. Són GENIALS. A que si!!!!







SIRENA

Hola!!!! ja sabeu quina pel·li és la d'aquesta setmana??? Per si no ho teniu massa clar, vos ho dic: Escoltem la BSO de "Brave". El compositor: Patrick Doyle.







Compositor PatricK Doyle


dilluns, 3 de novembre del 2014


SIRINGA, CANÇONS I PLAY-BACKS

Per què pugueu practicar a casa amb acompanyament, Ací vos deixe l'enllaç perquè pugueu descarregar les cançons que treballem a classe.




                                                Cançons Siringa

divendres, 31 d’octubre del 2014

PEDRO Y EL LOBO

Tots els anys m'agrada treballar el conte de "Pedro y el Lobo" perquè ens mostra clarament els sons dels diferents instruments. Enguany a més a més he trobat un WIX que està fenomenal i que és de Noelia Martin Amores. Així que anem a aprofitar esta meravella per a treballar-la en classe.


PEDRO Y EL LOBO (PROKOFIEV)



TUMBAS, TUMBAS

Perquè pugueu ballar i cantar al vostre aire. Ací vos deixe una cançó molt apropiada per a aquesta nit. HAPPY HALLOWEEN!!!!!!!!!

 TUMBAS, TUMBAS (Cançó)




dimarts, 28 d’octubre del 2014


Avui dimarts canvi de música en la sirena. A més a més, apropiada per a Halloween. que vos pareix???
És la banda sonora de la pel·li Cazafantasmas.


La cançó és de Ray Parker Jr i va tindre un gran èxit.

dilluns, 27 d’octubre del 2014



I per a aquells que tenen problemes amb les posicions de la flauta. Una ajudeta.








Per als que estan començant a aprendre música.Ací els deixe un joc per a jugar amb les notes musicals: "El xilòfon galàctic".

XILÒFON GALÀCTIC

Bon dia a tots/es!!! ja estem en dilluns novament. Comencem una setmana nova i vull deixar l'enllaç a un joc per recordar les notes per als alumnes més majors que puguen tindre dubtes. Recordeu que les tecles negres del piano són les alteracions. Espere que vos ajude.


                                                                   



RECORDANT LES NOTES

divendres, 24 d’octubre del 2014


El que vos deixe avui són els videos d'Estrella Ramón sobre les notes, el pentagrama i la clau de Sol. Espere que vos ajuden a aprendre on va cadascuna.

AQUEST ÉS EL DE SOL- LA - MI- DO




I AQUEST ALTRE EL DE LES NOTES RE-FA-SI






dimarts, 21 d’octubre del 2014



Hoooooola!!!! Ací vos deixe un video que esta fenomenal per escoltar el timbre dels diferents instruments i a més a més toquen cançons de dibuixos animats com Bob Esponja, Els Simpsoms,etc....a veure quants en reconegueu vosaltres.






L'orquestra toca cançons de dibuixos

Avui vos deixe també un joc per a repassar com es diuen les notes. A més a més, molt apropiat per a la festa que està a punt d'arribar: "Halloween".

    
    

  A veure si sabeu en quina nota es para l'aranya. Sort!!!!!





quina nota és?

Aquesta setmana ens toca als de 3r i 4t provar a fer una cançó amb els intruments de làmines. És facileta però requereix d'una bona memòria i una bona interpretació. Segur que ho fem super bé. Ànim.



Sube- Caracol                                  


Avui ja és dimarts, i com totes les setmanes, la música de la sirena ha canviat. Aquesta setmana una cançó molt coneguda de la BSO de la pel·li "Shrek". La canta una rock band americana anomenada  Smash Mouth.




 




dijous, 16 d’octubre del 2014


Hola a tots/es!!! Aquesta setmana vos faig un regalet que se, de segur, que vos agradarà. Sobretot als alumnes de cinqué i sisé. És una cançó amb molt de ritme que anem a treballar a classe. Vos la pose ací perquè pugau estudiar a casa. jejeje!!!!
A practicar!!!!


dimarts, 14 d’octubre del 2014



Bon diaaaaaa!!!! Aquesta setmana escoltem una cançó prou coneguda que apareix a la BSO de la pel.li "RompeRalph". Vos sona?? ací vos deixe unes imatges i la música. I el compositor d'aquesta banda sonora és Henry Jackman.

 

divendres, 3 d’octubre del 2014



Ja estem en divendres i com ja sabeu des d'ahir, la música de la sirena d'aquesta setmana pertany a la BSO de la pel·li " Los Croods". El seu compositor és Alaln Silvestri.



I aquest es Alan Silvestri:


Hooooola de nou!!! Avui divendres hem pogut gaudir tocant una cançó que té ritme de "chachacha" i que de segur no es podreu llevar del cap en tot el cap de setmana. Perquè pugueu continuar treballant-la aci vos la deixe:


                 "SABROSO"

dilluns, 29 de setembre del 2014



Hola!!! de segur que recordeu la cançó que l'any passat no deixarem de cantar, es deia "Si Ma Ma Ka". La recordeu? Ací vos la deixe:



Si Ma Ma Ka

Aquesta setmana també anem a experimentar amb la nova versió de Incredibox aquell programeta que l'any passat veierem un poc. Pots practicar tot el que vullgues. Ací el tens:


Els instruments i les seues families



Bon dia a tots/es comencem una nova setmana, la última del mes de setembre.Aci vos deixe un nou joc que se que vos agrada molt. Es tracta de classificar els instruments segons a la familia a la qual pertanyen mitjançant l'ajuda del robot.
De segur que es piqueu i es passeu molt de temps jugant. A passar-ho bé.





dimecres, 24 de setembre del 2014



La música d'aquesta setmana és més coneguda. veritat??? Estem escoltant-la des de ahir dimarts 23 de setembre i estarà fins el proper dilluns 29. Sí, si es de la BSO "Rio 2" has encertat.
Espere que estigueu gaudint-la tant com jo. És una batucada (que és un tipus de ritme originari de Brasil). Vos he deixat la música perquè la pugueu escoltar totes les vegades que vullgau.Ahhhh i també és del compositor John Powell.





Hola a tots/-es!!!!!! durant la setmana del 16 al 22 de setembre hem escoltat a la sirena una de les cançons més de moda en aquests moments i que pertany a la BSO de "Gru mi villano favorito 2". La cançó es diu "HAPPY" i la canta Pharrell Williams. A que vos ha agradat??

"HAPPY"



dimarts, 16 de setembre del 2014

Altura dels sons

Vos deixe l'enllaç perquè pugueu practicar des de casa i millorar l'oïda.


ALTURA DELS SONS



Sirena musical

 La setmana passada (del 9 de setembre fins al 15) hem escoltat la BSO de la pel·li: "Como entrenar a tu dragón" del compositor John Powell.
Ací vos deixe unes imatges.



dilluns, 15 de setembre del 2014



Hola a tots i totes!!!! com ja vos he anat dient en les classes, la meua idea es que enguany el blog ens servisca d'eïna d'aprenentatge. Així que a partir d'octubre ja estarà totalment actiu i amb noves actualitzacions. Gràcies i benvinguts al curs 2014-2015, que de segur serà un gran curs.