dilluns, 29 de setembre del 2014



Hola!!! de segur que recordeu la cançó que l'any passat no deixarem de cantar, es deia "Si Ma Ma Ka". La recordeu? Ací vos la deixe:



Si Ma Ma Ka

Aquesta setmana també anem a experimentar amb la nova versió de Incredibox aquell programeta que l'any passat veierem un poc. Pots practicar tot el que vullgues. Ací el tens:


Els instruments i les seues families



Bon dia a tots/es comencem una nova setmana, la última del mes de setembre.Aci vos deixe un nou joc que se que vos agrada molt. Es tracta de classificar els instruments segons a la familia a la qual pertanyen mitjançant l'ajuda del robot.
De segur que es piqueu i es passeu molt de temps jugant. A passar-ho bé.





dimecres, 24 de setembre del 2014



La música d'aquesta setmana és més coneguda. veritat??? Estem escoltant-la des de ahir dimarts 23 de setembre i estarà fins el proper dilluns 29. Sí, si es de la BSO "Rio 2" has encertat.
Espere que estigueu gaudint-la tant com jo. És una batucada (que és un tipus de ritme originari de Brasil). Vos he deixat la música perquè la pugueu escoltar totes les vegades que vullgau.Ahhhh i també és del compositor John Powell.





Hola a tots/-es!!!!!! durant la setmana del 16 al 22 de setembre hem escoltat a la sirena una de les cançons més de moda en aquests moments i que pertany a la BSO de "Gru mi villano favorito 2". La cançó es diu "HAPPY" i la canta Pharrell Williams. A que vos ha agradat??

"HAPPY"



dimarts, 16 de setembre del 2014

Altura dels sons

Vos deixe l'enllaç perquè pugueu practicar des de casa i millorar l'oïda.


ALTURA DELS SONS



Sirena musical

 La setmana passada (del 9 de setembre fins al 15) hem escoltat la BSO de la pel·li: "Como entrenar a tu dragón" del compositor John Powell.
Ací vos deixe unes imatges.



dilluns, 15 de setembre del 2014



Hola a tots i totes!!!! com ja vos he anat dient en les classes, la meua idea es que enguany el blog ens servisca d'eïna d'aprenentatge. Així que a partir d'octubre ja estarà totalment actiu i amb noves actualitzacions. Gràcies i benvinguts al curs 2014-2015, que de segur serà un gran curs.