divendres, 31 d’octubre del 2014

PEDRO Y EL LOBO

Tots els anys m'agrada treballar el conte de "Pedro y el Lobo" perquè ens mostra clarament els sons dels diferents instruments. Enguany a més a més he trobat un WIX que està fenomenal i que és de Noelia Martin Amores. Així que anem a aprofitar esta meravella per a treballar-la en classe.


PEDRO Y EL LOBO (PROKOFIEV)



TUMBAS, TUMBAS

Perquè pugueu ballar i cantar al vostre aire. Ací vos deixe una cançó molt apropiada per a aquesta nit. HAPPY HALLOWEEN!!!!!!!!!

 TUMBAS, TUMBAS (Cançó)




dimarts, 28 d’octubre del 2014


Avui dimarts canvi de música en la sirena. A més a més, apropiada per a Halloween. que vos pareix???
És la banda sonora de la pel·li Cazafantasmas.


La cançó és de Ray Parker Jr i va tindre un gran èxit.

dilluns, 27 d’octubre del 2014



I per a aquells que tenen problemes amb les posicions de la flauta. Una ajudeta.








Per als que estan començant a aprendre música.Ací els deixe un joc per a jugar amb les notes musicals: "El xilòfon galàctic".

XILÒFON GALÀCTIC

Bon dia a tots/es!!! ja estem en dilluns novament. Comencem una setmana nova i vull deixar l'enllaç a un joc per recordar les notes per als alumnes més majors que puguen tindre dubtes. Recordeu que les tecles negres del piano són les alteracions. Espere que vos ajude.


                                                                   



RECORDANT LES NOTES

divendres, 24 d’octubre del 2014


El que vos deixe avui són els videos d'Estrella Ramón sobre les notes, el pentagrama i la clau de Sol. Espere que vos ajuden a aprendre on va cadascuna.

AQUEST ÉS EL DE SOL- LA - MI- DO




I AQUEST ALTRE EL DE LES NOTES RE-FA-SI






dimarts, 21 d’octubre del 2014



Hoooooola!!!! Ací vos deixe un video que esta fenomenal per escoltar el timbre dels diferents instruments i a més a més toquen cançons de dibuixos animats com Bob Esponja, Els Simpsoms,etc....a veure quants en reconegueu vosaltres.






L'orquestra toca cançons de dibuixos

Avui vos deixe també un joc per a repassar com es diuen les notes. A més a més, molt apropiat per a la festa que està a punt d'arribar: "Halloween".

    
    

  A veure si sabeu en quina nota es para l'aranya. Sort!!!!!





quina nota és?

Aquesta setmana ens toca als de 3r i 4t provar a fer una cançó amb els intruments de làmines. És facileta però requereix d'una bona memòria i una bona interpretació. Segur que ho fem super bé. Ànim.



Sube- Caracol                                  


Avui ja és dimarts, i com totes les setmanes, la música de la sirena ha canviat. Aquesta setmana una cançó molt coneguda de la BSO de la pel·li "Shrek". La canta una rock band americana anomenada  Smash Mouth.




 




dijous, 16 d’octubre del 2014


Hola a tots/es!!! Aquesta setmana vos faig un regalet que se, de segur, que vos agradarà. Sobretot als alumnes de cinqué i sisé. És una cançó amb molt de ritme que anem a treballar a classe. Vos la pose ací perquè pugau estudiar a casa. jejeje!!!!
A practicar!!!!


dimarts, 14 d’octubre del 2014



Bon diaaaaaa!!!! Aquesta setmana escoltem una cançó prou coneguda que apareix a la BSO de la pel.li "RompeRalph". Vos sona?? ací vos deixe unes imatges i la música. I el compositor d'aquesta banda sonora és Henry Jackman.

 

divendres, 3 d’octubre del 2014



Ja estem en divendres i com ja sabeu des d'ahir, la música de la sirena d'aquesta setmana pertany a la BSO de la pel·li " Los Croods". El seu compositor és Alaln Silvestri.



I aquest es Alan Silvestri:


Hooooola de nou!!! Avui divendres hem pogut gaudir tocant una cançó que té ritme de "chachacha" i que de segur no es podreu llevar del cap en tot el cap de setmana. Perquè pugueu continuar treballant-la aci vos la deixe:


                 "SABROSO"