diumenge, 30 de novembre del 2014



DICTAT RITMIC

Ací vos deixe l'enllaç a una web que vos farà treballar l'oïda ja que haveu d'escoltar primer i després intentar dir el ritme que s'ha fet. Vos ajudarà a millorar ritmicament. Feliç diumenge a tots/es.


 DICTAT RITMIC

SIRENA
 Aquesta setmana no hi haurà misteri en la música de la sirena. Una cançó que està de moda i que de segur els encanta als més xicotets (sobretot les xiquetes). Ara que sembla que ja ve el fred......sabeu quina serà?

Una cançó de la BSO de la pel·li "Frozen". A vore si entreu a classe amb molta energia per a treballar.Vos deixe el video.




dijous, 27 de novembre del 2014

ELS INSTRUMENTS

 Aquest tema és un del més treballats en l'aula de música i en tots els cursos, encara que a diferents nivells, evidentment. Ací vos deixe l'enllaç a una web que explica de forma molt clara, amb videos, dibuixos,etc, les diferents families d'instruments.
És un treball de Salvador Oriola.


ELS INSTRUMENTS MUSICALS  

dimarts, 25 de novembre del 2014


SIRENA

Avui dimarts nou canvi en la música de la sirena. Síiiiiii sembla que siga "El Rey León" però no ho és. Esta setmana escoltem la BSO de "Tarzan". Cantada com no, per Phill Collins . Espere que vos agrade. A mi m'encanta.

També afegirem la versió de Trashin' The Camp pels cantants que la cantem.


"Tarzan" 


"Tarzan" Trashin' The Camp

dijous, 20 de novembre del 2014


CAVALLS MUSICALS

Aquestos cavalls ja els coneixiem d'altres anys, però encara no els havia afegit a l'apartat de música divertida. Ara, ja podeu passar una bona estoneta fent- los cantar. 



                              CAVALLS MUSICALS                    



DANSA

Aquesta Dansa que hem començat a treballar a classe es típica d'Israel. La treballarem també al llarg de la propera setmana. Ací vos deixe una versió prou pareguda a la que fem. 



DANSA ZEMER ATIK (Israel)        

dimecres, 19 de novembre del 2014


NOM DE NOTES

I per als alumnes de tercer que ja estan aprenent totes les notes de l'escala, ací els deixe un joc per a treballar-les un poc més. Vinga, a practicar!!!!





Joc per aprendre el nom de les notes               

SIRENA

Ja esteu impacients per saber quina BSO està sonant? És una cançó de la pel·li   "Kung Fu Panda". El compositor de la música és Hans Zimmer.



                Kung Fu Panda

dilluns, 17 de novembre del 2014

NOVA VERSIÓ INCREDIBOX

La setmana passada va eixir la nova versió d'aquest fabulós programa. Espere que jugueu molt i ho passeu molt bé. 





Versió 4 Incredibox.

dijous, 13 de novembre del 2014

SIRENA MUSICAL

Una setmana més, canvi en la música de la sirena. La de aquesta setmana segur que la coneixeu. és la BSO de Peabody y Sherman. El compositor, el grandíssim Danny Elfmann, que ha composat moltíssimes bandes sonores de pel·lis. VOs anime a que busqueu informació sobre ell. 





dimecres, 12 de novembre del 2014

PER QUÈ ÉS IMPORTANT ESTUDIAR MÚSICA?

Ací vos deixe algunes raons per les quals un xiquet/-a deuria estudiar música.



diumenge, 9 de novembre del 2014

THE PIANOGUYS

I per a acabar be la setmana, o per començar amb energia la propera, vos deixe l'enllaç d'un grup que fan molta música amb un piano. És una cançó tocada a 10 mans. Espere que vos agrade perquè de segur que serà una grata sorpresa.




dijous, 6 de novembre del 2014


MAYUMANÁ

Quan començarem el curs vos vaig posar uns videos d'aquest grup que fa percussiió amb el cos i amb objectes de reciclatge. Són GENIALS. A que si!!!!







SIRENA

Hola!!!! ja sabeu quina pel·li és la d'aquesta setmana??? Per si no ho teniu massa clar, vos ho dic: Escoltem la BSO de "Brave". El compositor: Patrick Doyle.







Compositor PatricK Doyle


dilluns, 3 de novembre del 2014


SIRINGA, CANÇONS I PLAY-BACKS

Per què pugueu practicar a casa amb acompanyament, Ací vos deixe l'enllaç perquè pugueu descarregar les cançons que treballem a classe.




                                                Cançons Siringa