dijous, 17 de desembre del 2015

ANIVERSARI BEETHOVEN



Bona nit a tots/-es!!!avui és un dia important. És el 245 aniversari de Beethoven i el buscador Google li ha fet un homenatge. Si entreu en google, han posat algunes de les seues obres més famoses com si foren trencaclosques. Una gran idea, sens dubte.




Ludwin Van Beethoven

dilluns, 14 de desembre del 2015

BON JOVI ( IT'S MY LIFE )


Després d'algunes setmanes sense dir-vos que sonava a la sirena, aquesta setmana i fet que el Nadal està molt a prop he decidit posar una versió d'un grup molt famós anomenat "BON JOVI" però versionat al valencià.Espere que vos agrade. 

"DOLÇOS DE NADAL" de DANI MIQUEL


El proper dilluns 21 de desembre passarem un matí molt divertit. Primer anirem a l'ajuntament a entregar la carta al pare Noel o Reis i després anirem a la plaça Gerardo Garcés a cantar una nadalenca de Dani Miquel amb el propi autor. Si durant aquesta setmana l'aprenent seria fabulós. Ací la deixe per si s'animeu a cantar en casa i practicar. 

 

EL NADAL ESTÀ ARRIBANT



Bona nit a totes i tots!!!! El Nadal ja s'acosta. I com tots els anys anem a cantar una nadalenca tots els alumnes del col·legi junts. Enguany la Nadalenca és Rockera, i es diu: ROCK DE NADAL. Vos deixe el video perquè pugueu repassar-la. Ja sabeu que la trobada (estribillo en castellà) no és en anglés sino en valencià......."que tingueu tots bon nadal (3 vegades) i un bon any nou"




diumenge, 15 de novembre del 2015

TO I SEMITO



Ara toca treballar la distància de TO i la de SEMITO que tenen les notes. Per això vos facilite este joc que vos ajudarà a recordar-les. 


TO O SEMITO

INTERVALS


Per a continuar treballant amb els intervals, els alumnes de 5é i 6é, ací vos deixe un enllaç perquè els pugueu treballar.


INTERVALS 

FLAUTA AMB DANI MARTIN

Ara deixaré un repte sobretot per als alumnes de 6é, que ja són uns experts amb la flauta dolça. Està clar que a la primera no eixirà però com en la vida, tot no es fa be a la primera, el més important és practicar i no rendir-se MAI. Confie en vosaltres.


DANI MARTIN- 16 AÑITOS

THE BOTTLE BOYS


Aquesta setmana també treballarem i coinexerem un altre grup molt interessant que de segur vos agrada perquè són capaços de fer música amb botelles (d'ahí el nom del grup). En el video que vos deixe interpreten cançons conegudes de Disney. A veure si les endivineu!!!


 

INTERVALS


Bona vesprada a totes i tots!!! Aci vos deixe l'enllaç a una pàgina que vos ajudarà a repassar els intervals. Açò només per als alumnes majors de 5é i 6é. 



INTERVALS 

dijous, 5 de novembre del 2015

PENTATONIX A LA SIRENA


Hola de nou, ací vos deixe el grup que vos he descobert i que esteu tan encantats amb ells. A mi també em semblen una passada!!!!!!!!
Vos deixe un dels seus videos oficials, recordeu que canten "a capella".


dilluns, 2 de novembre del 2015

JA VE CENTO


I ara la de Ja ve Cento. A practicar!!!

 JA VE CENTO

UN SABATER DE PICANYA

 Els alumnes de 4t hem estat practicant aquesta cançó. I a la gran majoria ja els ix, però per a aquells que esl costa un poc, vos la deixe ací, per si voleu practicar amb l'ajuda de l'ordinador.Si es fixeu la ma va posant les diferents posicions al llarg de la cançó.

SABATER DE PICANYA 


DANSA


Aquesta setmana anem a practicar aquesta dansa senzilla i divertida. Poc a poc anirem fent més difícils.

 

ELS INSTRUMENTS DE CORDA


Ací vos deixe la segona part del joc de memoria i reconeixement d'instruments però ara dels instruments de corda. A jugaaaaaar!!!

INSTRUMENTS DE CORDA 

 

RECONEIXEMENT MELÒDIC



A continuació vos adjunte l'enllaç perquè practiqueu el reconeixement de melodies.Espere que vos agrade. 


RECONEIXEMENT MELÒDIC 

 

diumenge, 1 de novembre del 2015

REPÀS DE LES FIGURES


Bona nit a totes i tots, a continuació vos deixe una imatge que resumeix les principals figures i els seus silencis. Sempre va bé recordar el que sabem.

 

dimecres, 21 d’octubre del 2015

JA ARRIBA HALLOWEEN!!!!!!!

  
Dins d'una setmana arribarà Halloween, així que vos propose que treballem la cançó que tant vos agrada dels esquelets. Vos  agrada la idea???



ELS ESQUELETS        

LES QUALITATS DEL SO


Per als alumnes de cinqué vos deixe un mapa conceptual interactiu que resumeix perfectament això que hem estat estos dies treballant a classe, les qualitats del so. Espere que així quede totalment clar per a tots/és. 

INSTRUMENTS DE LÀMINES


I Ara vos deixe una nova cançó que treballarem en breu amb els instruments de làmines (que els tenim un poc abandonats ehhhh!!!)


BIG BAND LÀMINES                

FLAUTA


Bona nit!!!! A continuació vaig a posar-vos una cançó molt molt fàcil per als alumnes de 4t. Es pot fer amb acompanyament de flauta o sols instrumenttal.A veure com se vos dona. 


SON DE JAZZ                     

dijous, 15 d’octubre del 2015

SIRENA


SIRENA

Aquesta setmana estem escoltant "La màquina d'escriure de Leroy Anderson. Vos deixe un video d'aquesta peça interpretada per una orquestra, en directe.

 
 

RECONEIXEMENT D'INSTRUMENTS


Bona nit!!!!!! Ací vos deixe un joc nou de reconeixement dels instruments de vent i el seu so. Es tracta d'emparellar el so amb la imatge de l'instrument. Segur que ho feu de categoria. Ánim!!!!



JOC DE MEMÒRIA D'INSTRUMENTS




dissabte, 10 d’octubre del 2015

LES DONES I LA MÚSICA

Fins ara, en tots els videos de música i humor que haviem vist, eren els homes els protagonistes, doncs, en aquest grup que ara vos presentaré NO. Són les dones les que fan comèdia i a més a més interpreten extraordinariament els instruments. Aquest meravellós quartet es diu: "Salut Salon" i són d'Alemanya. Espere que vos agrade al igual que els altres grups de l'estil com "PagaGnini" i "Les Luthiers" (que personalment són els meus favorits). Ja em dieu.



SALUT SALON    

                                     





LECTURA RÍTMICA


Ací teniu la lectura rítmica que en alguns cursos ja practicarem dijous passat. Per tal de què pugueu repassar-la a casa vos deixe l'enllaç. Polseu sobre la imatge.


dimarts, 29 de setembre del 2015

HISTÒRIA DE LA MÚSICA


Hola a totes i tots. Avui vos deixe un video que compta la història de la música mitjançant dibuixos. És molt gràfic i molt fàcil d'entendre. Està dedicat especialment als alumnes més majors. 

 

dijous, 17 de setembre del 2015

JOC DE CLASSIFICACIÓ DELS INSTRUMENTS



Bon dia a tots/-es!!!!!! Avui vos deixe un joc per a classificar els intruments amb la familia a la qual pertanyen. El que heu de fer és ben senzill, agafar amb el robot l'instrument i col·locar-lo a la caixa de la familia a la qual pertany. Se que aquest joc vos encanta i de segur que vos tireu moltes hores jugant. A gaudir!!!!!

 

JOC DE CLASSIFICACIÓ D'INSTRUMENTS 

divendres, 11 de setembre del 2015

BENVINGUTS AL LLARG VIATGE



BENVINGUTS AL CURS 2015-2016


Hola de nou a totes i tots!!!! Enguany comencem el curs amb una cançó que fa relació al viatge que ahir comencàrem i que continuarà fins a juny. Espere que aquest curs aprenem i gaudim com ho fem sempre amb la música.
El grup de música que escoltem a la sirena es diu Txarango, i el nom de la cançó, vos el podeu imaginar: "Benvinguts al llarg viatge"

Vos deixe el video amb la lletra de la cançó.

dimarts, 19 de maig del 2015

ANEM CAP A LA RECTA FINAL


SIRENA

Hola de nou a tots/-es. Després d'aquest parèntesi tecnológic (per problemes tècnics de la pàgina) tornem cap a la recta final amb més ganes si cap que al principi.

Hem estat escoltant a la sirena de col·le música de jazz de tot tipus, i també algo de rock, com la meravellosa banda "Queen". Durant tota la setmana passada va ser BRUNO MARS cantant prou nobel però amb un estil fantàstic. Se que vos he encertat de ple amb aquest cantant, jejejejej.

Aquesta setmana escoltarem la guitarra i veu de B B KING (famós guitarrista, de blues, jazz i compositor) que per desgràcia ens va deixar aquest cap de setmana. 

Vos deixe els diferents autors per si voleu tornar a escoltar-los. 









dimecres, 4 de febrer del 2015

SIRENA

Aquesta setmana escoltem a la sirena al grandíssim Bebo Valdés (músic i compositor cubà), precursor del "LATIN JAZZ". Ha viscut 94 anys en el que ha gaudit i ha fet gaudir a tots/-es els que tenmi la sort d'escoltar la seua música. 
Ja sabeu que podeu investogar a internet.Ací vos deixe un enllaç d'una de les cançons: 




LAMENTO CUBANO (BEBO VALDÉS) 

 

dimecres, 28 de gener del 2015


HIMNE DE LA SOLIDARITAT

Bon dia a tots/-es!! Ací vos deixe les diferents versions de la cançó que estem escoltant en la sirena aquesta setmana amb motiu de la cel·lebració de la Pau. Estic segura que vos agrada més d'una.

himno de la solidaridad (versión latina) 

himno de la solidaridad (versión balada) 
                                                                        
himno de la solidaridad (versión flamenca) 

himno de la solidaridad (versión hip-hop) 

dimecres, 21 de gener del 2015



PAU I DIA DE L'ARBRE

Ja sabeu que com tots els anys cel·lebrem el dia de la pau i el dia de l'arbre. Enguany la cançó que anem a treballar, entre altres coses més, és la de "COLOR ESPERANZA" de Diego Torres. Si esteu interessats en repassar-la a casa vos deixe l'enllaç al video on podreu inclús llegir la lletra. 





SIRENA

Hola a tots/-es!!!! aquesta setmana escoltem a Michel Camilo. Ja sabeu que podeu investigar i buscar coses sobre aquest músic. Vos deixe una de les dos cançons que este escoltan.


From Within (de la pel·li calle 54)                   





divendres, 16 de gener del 2015

SIRENA

Bon dia!!! Per als que encara no saben que estem escoltant a la Sirena aquesta setmana, ací vos ho deixe: MICHAEL BUBLÉ. 






                SWAY

dimecres, 14 de gener del 2015

SIRENA

Després de les vacances de Nadal i de recarregar les piles, per suposat,  comencem novament a treballar. Durant aquest trimestre, la música que seonarà a la sirena del col.le serà JAZZ. Anem a treballar diferents cantants, grups, i interprets que fan música Jazz. Espere que vos agrade. 


La setmana passada escoltàrem al magnífic Astor Piazzolla (compositor argentí) que ens mostrava el seiu estil de música amb la cançó "Libertango". 

A continuació vos deixe l'enllaç per si voleu tornar a escoltar-la. 


LIBERTANGO (Astor Piazzola)