dimecres, 28 de gener del 2015


HIMNE DE LA SOLIDARITAT

Bon dia a tots/-es!! Ací vos deixe les diferents versions de la cançó que estem escoltant en la sirena aquesta setmana amb motiu de la cel·lebració de la Pau. Estic segura que vos agrada més d'una.

himno de la solidaridad (versión latina) 

himno de la solidaridad (versión balada) 
                                                                        
himno de la solidaridad (versión flamenca) 

himno de la solidaridad (versión hip-hop) 

dimecres, 21 de gener del 2015



PAU I DIA DE L'ARBRE

Ja sabeu que com tots els anys cel·lebrem el dia de la pau i el dia de l'arbre. Enguany la cançó que anem a treballar, entre altres coses més, és la de "COLOR ESPERANZA" de Diego Torres. Si esteu interessats en repassar-la a casa vos deixe l'enllaç al video on podreu inclús llegir la lletra. 





SIRENA

Hola a tots/-es!!!! aquesta setmana escoltem a Michel Camilo. Ja sabeu que podeu investigar i buscar coses sobre aquest músic. Vos deixe una de les dos cançons que este escoltan.


From Within (de la pel·li calle 54)                   





divendres, 16 de gener del 2015

SIRENA

Bon dia!!! Per als que encara no saben que estem escoltant a la Sirena aquesta setmana, ací vos ho deixe: MICHAEL BUBLÉ. 






                SWAY

dimecres, 14 de gener del 2015

SIRENA

Després de les vacances de Nadal i de recarregar les piles, per suposat,  comencem novament a treballar. Durant aquest trimestre, la música que seonarà a la sirena del col.le serà JAZZ. Anem a treballar diferents cantants, grups, i interprets que fan música Jazz. Espere que vos agrade. 


La setmana passada escoltàrem al magnífic Astor Piazzolla (compositor argentí) que ens mostrava el seiu estil de música amb la cançó "Libertango". 

A continuació vos deixe l'enllaç per si voleu tornar a escoltar-la. 


LIBERTANGO (Astor Piazzola)