dimecres, 21 d’octubre del 2015

JA ARRIBA HALLOWEEN!!!!!!!

  
Dins d'una setmana arribarà Halloween, així que vos propose que treballem la cançó que tant vos agrada dels esquelets. Vos  agrada la idea???



ELS ESQUELETS        

LES QUALITATS DEL SO


Per als alumnes de cinqué vos deixe un mapa conceptual interactiu que resumeix perfectament això que hem estat estos dies treballant a classe, les qualitats del so. Espere que així quede totalment clar per a tots/és. 

INSTRUMENTS DE LÀMINES


I Ara vos deixe una nova cançó que treballarem en breu amb els instruments de làmines (que els tenim un poc abandonats ehhhh!!!)


BIG BAND LÀMINES                

FLAUTA


Bona nit!!!! A continuació vaig a posar-vos una cançó molt molt fàcil per als alumnes de 4t. Es pot fer amb acompanyament de flauta o sols instrumenttal.A veure com se vos dona. 


SON DE JAZZ                     

dijous, 15 d’octubre del 2015

SIRENA


SIRENA

Aquesta setmana estem escoltant "La màquina d'escriure de Leroy Anderson. Vos deixe un video d'aquesta peça interpretada per una orquestra, en directe.

 
 

RECONEIXEMENT D'INSTRUMENTS


Bona nit!!!!!! Ací vos deixe un joc nou de reconeixement dels instruments de vent i el seu so. Es tracta d'emparellar el so amb la imatge de l'instrument. Segur que ho feu de categoria. Ánim!!!!



JOC DE MEMÒRIA D'INSTRUMENTS




dissabte, 10 d’octubre del 2015

LES DONES I LA MÚSICA

Fins ara, en tots els videos de música i humor que haviem vist, eren els homes els protagonistes, doncs, en aquest grup que ara vos presentaré NO. Són les dones les que fan comèdia i a més a més interpreten extraordinariament els instruments. Aquest meravellós quartet es diu: "Salut Salon" i són d'Alemanya. Espere que vos agrade al igual que els altres grups de l'estil com "PagaGnini" i "Les Luthiers" (que personalment són els meus favorits). Ja em dieu.



SALUT SALON    

                                     





LECTURA RÍTMICA


Ací teniu la lectura rítmica que en alguns cursos ja practicarem dijous passat. Per tal de què pugueu repassar-la a casa vos deixe l'enllaç. Polseu sobre la imatge.