diumenge, 15 de novembre del 2015

TO I SEMITO



Ara toca treballar la distància de TO i la de SEMITO que tenen les notes. Per això vos facilite este joc que vos ajudarà a recordar-les. 


TO O SEMITO

INTERVALS


Per a continuar treballant amb els intervals, els alumnes de 5é i 6é, ací vos deixe un enllaç perquè els pugueu treballar.


INTERVALS 

FLAUTA AMB DANI MARTIN

Ara deixaré un repte sobretot per als alumnes de 6é, que ja són uns experts amb la flauta dolça. Està clar que a la primera no eixirà però com en la vida, tot no es fa be a la primera, el més important és practicar i no rendir-se MAI. Confie en vosaltres.


DANI MARTIN- 16 AÑITOS

THE BOTTLE BOYS


Aquesta setmana també treballarem i coinexerem un altre grup molt interessant que de segur vos agrada perquè són capaços de fer música amb botelles (d'ahí el nom del grup). En el video que vos deixe interpreten cançons conegudes de Disney. A veure si les endivineu!!!


 

INTERVALS


Bona vesprada a totes i tots!!! Aci vos deixe l'enllaç a una pàgina que vos ajudarà a repassar els intervals. Açò només per als alumnes majors de 5é i 6é. 



INTERVALS 

dijous, 5 de novembre del 2015

PENTATONIX A LA SIRENA


Hola de nou, ací vos deixe el grup que vos he descobert i que esteu tan encantats amb ells. A mi també em semblen una passada!!!!!!!!
Vos deixe un dels seus videos oficials, recordeu que canten "a capella".


dilluns, 2 de novembre del 2015

JA VE CENTO


I ara la de Ja ve Cento. A practicar!!!

 JA VE CENTO

UN SABATER DE PICANYA

 Els alumnes de 4t hem estat practicant aquesta cançó. I a la gran majoria ja els ix, però per a aquells que esl costa un poc, vos la deixe ací, per si voleu practicar amb l'ajuda de l'ordinador.Si es fixeu la ma va posant les diferents posicions al llarg de la cançó.

SABATER DE PICANYA 


DANSA


Aquesta setmana anem a practicar aquesta dansa senzilla i divertida. Poc a poc anirem fent més difícils.

 

ELS INSTRUMENTS DE CORDA


Ací vos deixe la segona part del joc de memoria i reconeixement d'instruments però ara dels instruments de corda. A jugaaaaaar!!!

INSTRUMENTS DE CORDA 

 

RECONEIXEMENT MELÒDIC



A continuació vos adjunte l'enllaç perquè practiqueu el reconeixement de melodies.Espere que vos agrade. 


RECONEIXEMENT MELÒDIC 

 

diumenge, 1 de novembre del 2015

REPÀS DE LES FIGURES


Bona nit a totes i tots, a continuació vos deixe una imatge que resumeix les principals figures i els seus silencis. Sempre va bé recordar el que sabem.