dijous, 17 de desembre del 2015

ANIVERSARI BEETHOVEN



Bona nit a tots/-es!!!avui és un dia important. És el 245 aniversari de Beethoven i el buscador Google li ha fet un homenatge. Si entreu en google, han posat algunes de les seues obres més famoses com si foren trencaclosques. Una gran idea, sens dubte.




Ludwin Van Beethoven

dilluns, 14 de desembre del 2015

BON JOVI ( IT'S MY LIFE )


Després d'algunes setmanes sense dir-vos que sonava a la sirena, aquesta setmana i fet que el Nadal està molt a prop he decidit posar una versió d'un grup molt famós anomenat "BON JOVI" però versionat al valencià.Espere que vos agrade. 

"DOLÇOS DE NADAL" de DANI MIQUEL


El proper dilluns 21 de desembre passarem un matí molt divertit. Primer anirem a l'ajuntament a entregar la carta al pare Noel o Reis i després anirem a la plaça Gerardo Garcés a cantar una nadalenca de Dani Miquel amb el propi autor. Si durant aquesta setmana l'aprenent seria fabulós. Ací la deixe per si s'animeu a cantar en casa i practicar. 

 

EL NADAL ESTÀ ARRIBANT



Bona nit a totes i tots!!!! El Nadal ja s'acosta. I com tots els anys anem a cantar una nadalenca tots els alumnes del col·legi junts. Enguany la Nadalenca és Rockera, i es diu: ROCK DE NADAL. Vos deixe el video perquè pugueu repassar-la. Ja sabeu que la trobada (estribillo en castellà) no és en anglés sino en valencià......."que tingueu tots bon nadal (3 vegades) i un bon any nou"