divendres, 16 de desembre del 2016

EL NADAL JA ESTÀ ARRIBANT


Bona vesprada a totes i tots!!!!
A continuació vos deixe la nadalenca de Dani Miquel anomenada "Camina Maria" perquè la pugueu repassar aquest de setmana que semla serà de pluja. 


CAMINA MARIA



QUAN SOMRIUS

diumenge, 11 de desembre del 2016

STAR WARS



A continuació vos deixe un video que m'ha agradat molt sobretot per la posada en escena. Interpreten el tema principal de la pel·li "Star Wars" i ho fan d'una manera peculiar. Ahhhhh se m'oblidaba dir-vos com ja sabeu tots toquen el violí que és un dels intruments de la familia de la corda fregada. 😜





"STAR WARS" 

JUSTIN TIMBERLAKE



Hola a tothom!!!!Aquesta setmana continuarem escoltant l'èxit de Justin Timberlake que apareix a la pel·li "Trolls".Espere que vos done molta energia ara que està a punt d'arribar el Nadal. 






"Can't stop the feeling" 

dilluns, 28 de novembre del 2016

ADRIÁN



A partir de demà dimarts escoltarem en la sirena a "Adrián" un xiquet que es donà a conéixer gràcies a un programa de la tele. La cançó: "Que canten los niños" de José Luis Perales. Escoltem a aquest xiquet perquè el dia 3 de desembre se celebra el dia internacional de la discapacitat. Espere que vos agrade. 





 "Que canten los niños"

 

dijous, 24 de novembre del 2016

JOC SOBRE LES ALTERACIONS


Bon dia!!! Avui per fi ha eixit el sol. És un bonic dia per a aprendre i reconéixer les alteracions musicals i per a què s'utilitzen. Encara que el nivell és de 1r d'E.S.O, segur que vos pot servir. 




Joc sobre les alteracions 

dilluns, 21 de novembre del 2016

BEBE EN CONTRA DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Hola a totes i tots!!! Una setmana més, escoltem una altra cançó. En aquesta ocasió és de la cantant Bebe. El nom de la cançó: Ella. Vos deixe també la que escoltarem en classe també de la mateixa cantant. Es diu "Malo" i parla de la violència masclista que per desgràcia algunes dones pateixen cada dia. 





Bebe - ELLA 

MALO


dimarts, 8 de novembre del 2016

PENTATONIX


Bon dia!!!!! Aquesta setmana escoltem en la sirena als meravellosos Pentatonix amb una versió de la cançó "NO" de Meghan Trainor.




"NO" Meghan Trainor

dilluns, 24 d’octubre del 2016

HALLOWEEN


Aquesta setmana que estem prop de Halloween escoltem al "rei del Pop" en la seua meravellosa cançó Thriller. De segur que vos agrada.





dijous, 20 d’octubre del 2016

REPÀS DE LES FIGURES MUSICALS


A continuació vos deixe un esquema que vos recorda el nom de les figures i les notes i el seu valor. Esepre que vos ajude a posar-vos les piles. 






dimecres, 19 d’octubre del 2016

KOKOLEOKO



Una altra cançó molt divertida és aquesta anomenada "KOKOLEOKO" és tradicional de Ghana. Molt senzilla per a la flauta. Vos deixe l'enllaç WiX i també el video de Youtube.






Kokoleoko Nerea Seijoso

KOKOLEOKO youtube 

BIM BAM


Hola!!!!Com ja vos vaig dir als alumnes de 6é, ací vos deixe aquesta cançó tan apegalosa i que és tan divertida al mateix temps. Espere que vos agrade molt. Pertany al bloc de
Nerea Seijoso.
Vos deixe l'enllaç del bloc i alli podeu veure també el tutorial de les xiquetes americanes.






BIM BAM

dijous, 13 d’octubre del 2016

FULLES SEQUES


Bon dia!!! avui vos adjunte una cançó que anem a treballar primer amb la flauta i després amb els instruments de làmines. Espere que vos agrade.













dimarts, 11 d’octubre del 2016

ÁLVARO SOLER


Sí. Aquesta setmana escoltarem Álvaro Soler amb la seua cançó "Sofía". Espere que vos ajude a entrar amb energia al col.le. Ànim!!!!!!



SOFÍA   

SHAKIRA I CARLOS VIVES


Bon dia!!!!! Vaig a fer una mena de recopilatori amb les sirenes que hem escoltat estes dues setmanes.
La primera setmana va ser la tan coneguda "bivicleta" de Carlos Vives i Shakira. La setmana passada, anàrem als clàssics. En aquesta ocasió Vivaldi amb el seu moviment "La Tardor", dins de la gran obra "les quatre estacions". Vos deixe l'enllaç de cadascuna. 



La bicicleta            



 La tardor              

dilluns, 26 de setembre del 2016

JOC VIRTUAL AMB GRUP DE POP


Aquest és un nou descobriment. És una manera de tocar amb un grup de pop de manera virtual, clar.
Estic segura que vos encissa!!!!


COLD WAR KIDS

MNOZIL BRASS


L'any passat vos vaig parlar d'ells. Enguany també. Justetament perquè dimecres passat actuaren a València. Són uns músics extraordinaris amb una capacitat de fer riure increïble. Espere que vos agraden tant com a mi. Poc a poc anirem coneixent-los més.







dimarts, 20 de setembre del 2016

SIRENA



Durant aquesta setmana escoltarem a "Coldplay" . És una banda anglesa d'estil post-britpop i rock alternatiu formada l'any 1996 a Londres. Els seus membres són: Chris Martin (cantant, guitarra i teclats), Jon Buckland (guitarra), Guy Berryman (baix) i Will Champion (bateria).

 A continuació l'enllaç de la cançó


               Adventure Of A Lifetime  

diumenge, 18 de setembre del 2016

CURS 2016-2017



BENVINGUTS/-DES a un nou curs que ja ha començat. Espere que siga un gran curs per a totes i tots i que la MÚSICA ens acompanye en tot aquest recorregut.


La sirena d'aquesta setmana ha sigut la cançò "Count on me" de Bruno Mars, un cantant que m'encanta.



                                   Count On me

dilluns, 6 de juny del 2016

AC/DC


Aquesta setmana el ritme i el ball estan assegurats amb aquesta versió de ACDC interpretada d'una manera sorprenent amb objectes, coses, i intrumenst per aquestos meravellosos músics.

 

divendres, 3 de juny del 2016

RITMES


Ara vos deixe també l'enllaç a una pàgina amb la qual podreu practicar els ritmes. A gaudir!!!!!


JOC DE RITMES           

NOM DE NOTES

Hola de nou!! Ací vos deixe un enllaç per què totes aquelles persones que tinguen dificultatamb el nom de les notes puguen practicar un poc més. Espere que vos ajude. 



NOM DE NOTES 

dimarts, 31 de maig del 2016

KOOL THE GANG



Bon dia!!! Aquesta setmana escoltarem un grup que va obtindre la fama en els anys 70 i 80. La cançó "Celebration". Aquesta vegada es tracta d'una versió feta per xiquets de diferents parts del món, que toquen o canten interpretant la cançó. Espere que vos agrade. Ja ens queda poc de curs. 

                                                      

       Celebration

dimarts, 24 de maig del 2016

EL REI DEL POP: MICHAEL JACKSON


Aquesta setmana escoltem al number 1 del pop, el meravellós i inimitable MICHAEL JACKSON, conegut com el rei del pop. La cançó: "Billie Jean".
Espere que vos agrade. És una meravella per als oïts i la vista vore a aquest gran cantant i ballarí, que serà recordat per sempre. 





"Billie Jean"(VIDEO OFICIAL)         
     
BILLIE JEAN" 

ROZALEN


La setmana passada escoltàrem la música alegre de "Rozalen" una xica que canta amb una veu molt característica. El més cridaner d'aquesta cançó és que al video oficial apareix una xica que va traduïnt la lletra al llenguatge de signes. Una gran idea, no creieu???


"80 veces" 

dilluns, 9 de maig del 2016

TERCER TRIMESTRE



Bon dia a totes i tots!!!! després d'unes setmanes en silenci (tecnològicament parlant) reprenent el bloc per recordar tot allò que hem estat escoltant a la sirena, des de Manolo Tena, Santana,  Alvaro Soler, el grandíssim "PRINCE" i la meravellosa Amy Winehouse. Se que han vos han agradat.
Aquesta setmana i coincidint amb la cel·lebració de la "PRIMAVERA EDUCATIVA" que serà el proper cap de setmana al vell llit del riu. On totes les escoles, instituts, conservatoris i escoles faran una exposició de tot allò que es fa als seus centres. De segur que es ben interessant. Jo no m'ho vaig a perdre.

La cançò, com no, de Dani Miquel.El títol: PRIMAVERA EDUCATIVA. Espere que vos agrade. 

  

divendres, 4 de març del 2016

DANSA BRANLE DE LES RATES


De nou una altra dansa molt fàcil i divertida. És d'origen francés i es diu:  
"EL BRANLE DE LES RATES". Espere que vos agrade molt. Ací la deixe. 

 

dimecres, 2 de març del 2016

SIRENA


Hola a totes i tots. Aquesta setmana una veu meravellosa en la sirena, la veu de "Adele" amb la seua cançó: Deep in the road.

 

dimarts, 23 de febrer del 2016

CARROS DE FOC


A continuació un nou repte per als més avançats amb la flauta. Una banda sonora molt famosa i coneguda. "Carros de Fuego".De qui és?? de "Vangelis". Va aconseguir l'òscar a la millor banda sonora original l'any 1981.
Podeu practicar-la a casa. 



                                              


CARROS DE FUEGO

 

CANÇÓ CARABÚ


Anem a treballar també una cançó molt original i divertida per a treballar la veu. La lletra no té un significat en concret però serveix per a relaxar-se i passar una estoneta divertida cantant. Ací vos deixe l'enllaç.


CARABÚ CARABUYA 

DANSA


Aquesta setmana treballem una dansa grega anomenada "Per a stous per a Kampous". Segur que ho passem super bé. Vos la deixe per a que pugueu repassar-la a casa. 



 

SIRENA



Encetem la setmana amb molta energia, degut a un cantant que tots coneixeu: Chayanne. La cançó, "Madre Tierra". A continuació vos deixe l'enllaç al video. 

dimarts, 16 de febrer del 2016

SIRENA


BOOOOON DIAAAA!!!!Ací estem novament amb una nova cançó. En aquest cas pertany a la BSO de la pel·lícula "La història interminable". Si teniu oportunitat no vos la podeu perdre. És fascinant. Un món de somnis, aventures i éssers fantàstics. El cantant de la cançó principal es diu Limalh.






   Ací podeu vore part de les imatges de la pel·li.
 


dijous, 4 de febrer del 2016

SIRENA


Com totes les setmanes escoltem una nova música en la sirena. Aquesta setmana he triat al músic, compositor, baterista, pianista i actor Phil Collins. Com ja vos he anat explicant ha composat bandes sonores de pel.licules de dibuixos com "Tarzan". Vos deixe l'enllaç de la sirena i també el de Tarzan. 




        Another day in paradise

 

 

 

 

 

 

dissabte, 23 de gener del 2016

DIA DE LA PAU


Holaaaa!!!com ja sabeu aquesta setmana cel·lebrarem el dia de la pau (30 de gener)i la cançó escollida és una de Antonio Flores cantada per la seua germana Rosario. Espere que vos agrade. És una de les meues cantants preferides. La majoria de vosaltres la coneixereu de la tele,del programa "La voz" a que si????





                            No dudaría- Rosario
 

dilluns, 18 de gener del 2016

SIRENA


I per a aquesta setmana anem a deleitar-nos amb "L'hivern" de VIVALDI.
Un compositor al que anomenaven "il prette rosso" perquè era un retor amb el monyo de color rogenc. 
Ací vos el deixe una foto i una versió interpretada per una violinista que te una gran agilitat a l'hora de tocar. Espere que vos agrade.




" INVIERNO- VIVALDI "

SIRENA



Hola de nou, a totes i tots!!!! ja estem en el 2016 i per desgràcia no ha començat molt be, musicalment parlant. Hem tingut una gran pèrdua, concretament a David Bowie que com ja sabeu era músic, productor discogràfic, actor,.....un gran entre els GRANS. 

Ací vos deixe l'enllaç a una de les cançons que hem escoltat durant tota la setmana passada.



                     "STARMAN"