dimarts, 23 de febrer del 2016

CARROS DE FOC


A continuació un nou repte per als més avançats amb la flauta. Una banda sonora molt famosa i coneguda. "Carros de Fuego".De qui és?? de "Vangelis". Va aconseguir l'òscar a la millor banda sonora original l'any 1981.
Podeu practicar-la a casa. 



                                              


CARROS DE FUEGO

 

CANÇÓ CARABÚ


Anem a treballar també una cançó molt original i divertida per a treballar la veu. La lletra no té un significat en concret però serveix per a relaxar-se i passar una estoneta divertida cantant. Ací vos deixe l'enllaç.


CARABÚ CARABUYA 

DANSA


Aquesta setmana treballem una dansa grega anomenada "Per a stous per a Kampous". Segur que ho passem super bé. Vos la deixe per a que pugueu repassar-la a casa. 



 

SIRENA



Encetem la setmana amb molta energia, degut a un cantant que tots coneixeu: Chayanne. La cançó, "Madre Tierra". A continuació vos deixe l'enllaç al video. 

dimarts, 16 de febrer del 2016

SIRENA


BOOOOON DIAAAA!!!!Ací estem novament amb una nova cançó. En aquest cas pertany a la BSO de la pel·lícula "La història interminable". Si teniu oportunitat no vos la podeu perdre. És fascinant. Un món de somnis, aventures i éssers fantàstics. El cantant de la cançó principal es diu Limalh.






   Ací podeu vore part de les imatges de la pel·li.
 


dijous, 4 de febrer del 2016

SIRENA


Com totes les setmanes escoltem una nova música en la sirena. Aquesta setmana he triat al músic, compositor, baterista, pianista i actor Phil Collins. Com ja vos he anat explicant ha composat bandes sonores de pel.licules de dibuixos com "Tarzan". Vos deixe l'enllaç de la sirena i també el de Tarzan. 




        Another day in paradise