dimarts, 31 de maig del 2016

KOOL THE GANG



Bon dia!!! Aquesta setmana escoltarem un grup que va obtindre la fama en els anys 70 i 80. La cançó "Celebration". Aquesta vegada es tracta d'una versió feta per xiquets de diferents parts del món, que toquen o canten interpretant la cançó. Espere que vos agrade. Ja ens queda poc de curs. 

                                                      

       Celebration

dimarts, 24 de maig del 2016

EL REI DEL POP: MICHAEL JACKSON


Aquesta setmana escoltem al number 1 del pop, el meravellós i inimitable MICHAEL JACKSON, conegut com el rei del pop. La cançó: "Billie Jean".
Espere que vos agrade. És una meravella per als oïts i la vista vore a aquest gran cantant i ballarí, que serà recordat per sempre. 





"Billie Jean"(VIDEO OFICIAL)         
     
BILLIE JEAN" 

ROZALEN


La setmana passada escoltàrem la música alegre de "Rozalen" una xica que canta amb una veu molt característica. El més cridaner d'aquesta cançó és que al video oficial apareix una xica que va traduïnt la lletra al llenguatge de signes. Una gran idea, no creieu???


"80 veces" 

dilluns, 9 de maig del 2016

TERCER TRIMESTRE



Bon dia a totes i tots!!!! després d'unes setmanes en silenci (tecnològicament parlant) reprenent el bloc per recordar tot allò que hem estat escoltant a la sirena, des de Manolo Tena, Santana,  Alvaro Soler, el grandíssim "PRINCE" i la meravellosa Amy Winehouse. Se que han vos han agradat.
Aquesta setmana i coincidint amb la cel·lebració de la "PRIMAVERA EDUCATIVA" que serà el proper cap de setmana al vell llit del riu. On totes les escoles, instituts, conservatoris i escoles faran una exposició de tot allò que es fa als seus centres. De segur que es ben interessant. Jo no m'ho vaig a perdre.

La cançò, com no, de Dani Miquel.El títol: PRIMAVERA EDUCATIVA. Espere que vos agrade.