dilluns, 24 d’octubre del 2016

HALLOWEEN


Aquesta setmana que estem prop de Halloween escoltem al "rei del Pop" en la seua meravellosa cançó Thriller. De segur que vos agrada.





dijous, 20 d’octubre del 2016

REPÀS DE LES FIGURES MUSICALS


A continuació vos deixe un esquema que vos recorda el nom de les figures i les notes i el seu valor. Esepre que vos ajude a posar-vos les piles. 






dimecres, 19 d’octubre del 2016

KOKOLEOKO



Una altra cançó molt divertida és aquesta anomenada "KOKOLEOKO" és tradicional de Ghana. Molt senzilla per a la flauta. Vos deixe l'enllaç WiX i també el video de Youtube.






Kokoleoko Nerea Seijoso

KOKOLEOKO youtube 

BIM BAM


Hola!!!!Com ja vos vaig dir als alumnes de 6é, ací vos deixe aquesta cançó tan apegalosa i que és tan divertida al mateix temps. Espere que vos agrade molt. Pertany al bloc de
Nerea Seijoso.
Vos deixe l'enllaç del bloc i alli podeu veure també el tutorial de les xiquetes americanes.






BIM BAM

dijous, 13 d’octubre del 2016

FULLES SEQUES


Bon dia!!! avui vos adjunte una cançó que anem a treballar primer amb la flauta i després amb els instruments de làmines. Espere que vos agrade.













dimarts, 11 d’octubre del 2016

ÁLVARO SOLER


Sí. Aquesta setmana escoltarem Álvaro Soler amb la seua cançó "Sofía". Espere que vos ajude a entrar amb energia al col.le. Ànim!!!!!!



SOFÍA   

SHAKIRA I CARLOS VIVES


Bon dia!!!!! Vaig a fer una mena de recopilatori amb les sirenes que hem escoltat estes dues setmanes.
La primera setmana va ser la tan coneguda "bivicleta" de Carlos Vives i Shakira. La setmana passada, anàrem als clàssics. En aquesta ocasió Vivaldi amb el seu moviment "La Tardor", dins de la gran obra "les quatre estacions". Vos deixe l'enllaç de cadascuna. 



La bicicleta            



 La tardor