dimecres, 20 de desembre del 2017

INSTRUMENTS



Com ja sabeu, els instruments pertanyen a diferents families. A continuació vos deixe l'enllaç a una pàgina que els presenta d'una manera molt divertida. Passes per diferents habitacions i dins de cada maleta estan tots. si polses damunt de l'orella pots escoltar com sonen realment. 


"FAMILIES D'INSTRUMENTS"

BON NADAL



Hola!!!!Ací estem de nou quasi quasi en Nadal. Vos deixe l'enllaç de la Nadalenca que cantarem enguany, i aprofite per recordar-vos que les altres d'anys enrere,les podeu trobar també al bloc. Que passeu unes molt bones festes en companyia de les vostres families. Besets!!!💋💋💋



dimarts, 21 de novembre del 2017

ROCK DEL PENTAGRAMA



A continuació vos deixe una cançó molt marxosa: "El rock del pentagrama".
La practicarem a classe.Prepareu-vos!!!!

Conte sobre les notes


Ja fa algunes setmanes, els més xicotets estiguerem mirant uns contes d'Estrella Ramón sobre les notes. Ací vos els deixe perquè pugueu repassar les notes de l'escala i vos ajude a recordar on va cadascuna. 

Conte notes SOL- MI- LA - DO 

 


 Aquest és el conte de RE- FA- SI








                         

DIA CONTRA LA VIOLENCIA DE GÈNERE



Aquesta setmana amb motiu del dia contra la violència de gènere (25 DE NOVEMBRE) escoltarem a la sirena una cançó d'un grup que s'anomena FONDO FLAMENCO. La cançó parla de la violència i el tracte, que per desgràcia, reben algunes dones per part dels seus homes. La cançó es diu "Preincesa"






"PRINCESA" 

ROZALEN



HOLA!!!!Durant tota la setmana passada i un poc d'aquesta, escoltem a la sirena una cançó de "ROZALEN". És una cançó creada per a fer homenatge a totes i tots els malalts de lupus. La canta amb col.laboració del grup ESTOPA. El títol de la cançó: "Vivir". Espere que vos haja agradat. 


"VIVIR" 

diumenge, 5 de novembre del 2017

JAIN



Aquesta setmana escoltem a la sirena a "JAIN"una xica francesa que interpreta una cançó molt coneguda per totes i tots ja que va ser la música d'un anunci de la tele. La cançó: "Come". El video és super divertit i original. No creieu??



JAIN "Come"

HALLOWEEN



Enguany hem afegit una variant de la cançó de les hores, i a més a més una nova que se que vos ha encantat. Sobretot als de 3r i 4t. "El baile del esqueleto"

Ací vos deixe l'enllaç perquè la balleu a casa. 

 

dimecres, 18 d’octubre del 2017

ALEJANDRO SANZ



Hello!!!!Espere que esteu passant una bona setmana. Aquesta amb la música del gransíssim i meravellós Alejandro Sanz i la seua cançó "La música no se toca". Sens dubte un himne per a valorar de forma molt alta la música que tants beneficis ens aporta a l'ésser humà. Espere que la gaudiu molt i aprofiteu l'ocassió per observar la quantitat d'instruments que apareixen al video. 

 

dilluns, 2 d’octubre del 2017

MORAT I ALVARO SOLER



Bon dia!!!! Avui hem començat el dia amb molta energia. Total la que ens porta el grup Morat i Álvaro Soler. Una cançó molt coneguda gràcies a la pel·li de "GRU 3". Vos deixe l'enllaç per si voleu toranar a vore'l. 


 

dijous, 21 de setembre del 2017

VIVA LA VIDA



Avui, la música de la sirena ha canviat. Escoltem a David Garret amb una versió molt xula de la cançó "Viva la Vida" de Coldplay. Espere que vos agrade. 



dimecres, 20 de setembre del 2017

BENVINGUTS AL CURS 2017-2018



Hola a tots i totes!!!! ja hem posat en marxa la maquinària per començar un nou curs. La cançó que ens ha donat la benvinguda la setmana passada i aquesta és "La vida es bella" interpretada per una parella de cantants, Miguel bosé y Noa. Espere que vos estiga agradant. 


LA VIDA ES BELLA

dijous, 25 de maig del 2017

LA MÀQUINA D'ESCRIURE



I aquesta setmana escoltem una peça molt divertida en la què l'instrument solista és una màquina d'escriure. Vos deixe els videos que hem vist a classe.




I vos deixe també el de l'orquestra

 

BOLERO DE RAVEL



La setmana passada escoltàvem el famós "Bolero" de Ravel. Amb aquesta peça hem aprés a escoltar i endivinar quin és el intrument solista en cada cas. Ací vos deixe l'enllaç. 




BOLERO

divendres, 12 de maig del 2017

MI HÉROE



Ací vos deixe la cançó que escoltem aquesta setmana i que podeu escoltar des de casa. A gaudir del cap de setmana. 


 

dimarts, 2 de maig del 2017

MINOESJKA (HOLANDA)



La setmana passada estiguerem practicant una dansa molt divertida en la qual un es posava al centre i la resta ballavem en rogle al voltant. Arrribat un moment la persona del mig improvissava i tots haviem de repetir el mateix. Vos recordeu??? Ho passàrem molt bé.

 

dilluns, 1 de maig del 2017

BUFA&SONS



Ara vos deixe uns altres videos d'una persona que és capaç de fer sonar una crossa ("Muleta") i també una regadera. COM DE MERAVELLOSA ÉS LA MÚSICA!!! no creieu??



 Bufa Sons Crossa

Bufa Sons "Regadera" 

IMPRESSIONANT INSTRUMENT



Hola de nou!!! ací vos deixe l'enllaç a un video que m'ha recomanat una amiga. És tracta d'una màquina creada per a fer música d'una manera molt diferent. Realment és al·lucinant. Crec que vos agradarà tant com a mi. 





 

dijous, 27 d’abril del 2017

SIRENA



Aquesta setmana escoltem una cançó que està de moda i se que a molts de vosaltres vos encanta perquè m'ho haveu dit. Perquè pugueu gaudir-la també a casa. Ací vos deixe un enllaç amb la lletra i així de pas practiqueu anglés.Jejejeje.







TOQUEM A L'AULA



Hola a totes i tots!!! Després de les vacances de Pasqüa i tal i com vos vaig dir ací aniré penjant les vostres interpretacions. La primera de totes la de 4t A que interpreten amb els instruments de làmines la cançó "Sabroso". Sou uns grans artistes. Enhorabona!!!!

divendres, 31 de març del 2017

MIKA


Hola de nou, aquesta setmana escoltem a un cantant anomenat "MIKA". Espere que vos agrade. 




Like Your Life



diumenge, 26 de febrer del 2017

MARK JOHNSON



Vull dónar a conéixer a un músic que per a mi és sorprenent: Mark Johson. Este home Me pareix increïble i admirable la capacitat que algunes persones tenen amb la música. Ja em direu que vos sembla. 



MARK JOHNSON, UN MÚSIC SORPRENENT

STAR WARS



Ací vos deixe un enllaç d'un video de dos cellistas (ertanyen als xics de pianoguys) que toquen una versió molt particular amb uns instruments també molt especials. NO vos la pode perdre!!!

 

CARNESTOLTES


Ens trobem immersos en la setmana de Carnestoltes. Com ja sabeu aquest dimarts farem una desfilada per gaudir de la festa. Mentrestant a la sirena escoltem una cançó de la pel·li "RIO" molt apropiada amb els seus ritmes i melodies de samba. Espere que ho passeu be. 

 

dijous, 2 de febrer del 2017

SE BUSCAN VALIENTES



Aquesta setmana aprofitem l'ocassió i escoltem la cançó "Se buscan valientes" que estem escoltant tant ara per la tele. És per una causa molt especial. Jo estic segura que hi han moltes i molts valents.

dilluns, 23 de gener del 2017

CANÇÓ DE PAU



Comencem una nova setmana i aquesta vegada amb una cançó per a cel·lebrar el dia de la Pau que serà el proper dilluns 30 de gener. Crec que té una melodia molt bonica. A treballar!!!!!

 I ací vos deixe la lletra.

 

dimarts, 17 de gener del 2017

THE BEATLES


Bon dia!!!! Aquesta setmana a la sirena escoltem als meravellosos "Beatles". 
The Beatles foren un grup de música procedent de Liverpool, Anglaterra, format per John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr. Són el grup de música pop amb més èxits i vendes de discs de la història de la música popular, i, a més, han aconseguit el reconeixement dels crítics.[1] Les seves aportacions innovadores a la música popular i el seu impacte cultural van tenir una gran transcendència en els anys seixanta, que es perllongà d'una manera o altra en els anys posteriors.

Suposadament ahir dia 16 de gener es cel·lebrava el seu dia. Però hi han moltes opinions sobre açò. Com que no haviem posat encara res a la sirena he aprofitat l'ocassió. Espere que vos agrade. 


Hello, Goodbye

 I want to hold your hand






dijous, 12 de gener del 2017

GEORGE MICHAEL


Feliç any nou a totes i tots!!!! Benvinguts de nou al col·le. Comencem un nou trimestre i tornem a escoltar diferents músiques a la nostra sirena. Aquesta setmana escoltem a George Michael (un cantant de música pop) que malhauradament ens va deixar estos Nadals amb 53 anys d'edat. Té cançons molt boniques com la que escoltem que es diu: "Careless Whisper".