dilluns, 23 de gener del 2017

CANÇÓ DE PAU



Comencem una nova setmana i aquesta vegada amb una cançó per a cel·lebrar el dia de la Pau que serà el proper dilluns 30 de gener. Crec que té una melodia molt bonica. A treballar!!!!!

 I ací vos deixe la lletra.

 

dimarts, 17 de gener del 2017

THE BEATLES


Bon dia!!!! Aquesta setmana a la sirena escoltem als meravellosos "Beatles". 
The Beatles foren un grup de música procedent de Liverpool, Anglaterra, format per John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr. Són el grup de música pop amb més èxits i vendes de discs de la història de la música popular, i, a més, han aconseguit el reconeixement dels crítics.[1] Les seves aportacions innovadores a la música popular i el seu impacte cultural van tenir una gran transcendència en els anys seixanta, que es perllongà d'una manera o altra en els anys posteriors.

Suposadament ahir dia 16 de gener es cel·lebrava el seu dia. Però hi han moltes opinions sobre açò. Com que no haviem posat encara res a la sirena he aprofitat l'ocassió. Espere que vos agrade. 


Hello, Goodbye

 I want to hold your hand






dijous, 12 de gener del 2017

GEORGE MICHAEL


Feliç any nou a totes i tots!!!! Benvinguts de nou al col·le. Comencem un nou trimestre i tornem a escoltar diferents músiques a la nostra sirena. Aquesta setmana escoltem a George Michael (un cantant de música pop) que malhauradament ens va deixar estos Nadals amb 53 anys d'edat. Té cançons molt boniques com la que escoltem que es diu: "Careless Whisper".