dimarts, 21 de novembre del 2017

ROCK DEL PENTAGRAMA



A continuació vos deixe una cançó molt marxosa: "El rock del pentagrama".
La practicarem a classe.Prepareu-vos!!!!

Conte sobre les notes


Ja fa algunes setmanes, els més xicotets estiguerem mirant uns contes d'Estrella Ramón sobre les notes. Ací vos els deixe perquè pugueu repassar les notes de l'escala i vos ajude a recordar on va cadascuna. 

Conte notes SOL- MI- LA - DO 

 


 Aquest és el conte de RE- FA- SI








                         

DIA CONTRA LA VIOLENCIA DE GÈNERE



Aquesta setmana amb motiu del dia contra la violència de gènere (25 DE NOVEMBRE) escoltarem a la sirena una cançó d'un grup que s'anomena FONDO FLAMENCO. La cançó parla de la violència i el tracte, que per desgràcia, reben algunes dones per part dels seus homes. La cançó es diu "Preincesa"






"PRINCESA" 

ROZALEN



HOLA!!!!Durant tota la setmana passada i un poc d'aquesta, escoltem a la sirena una cançó de "ROZALEN". És una cançó creada per a fer homenatge a totes i tots els malalts de lupus. La canta amb col.laboració del grup ESTOPA. El títol de la cançó: "Vivir". Espere que vos haja agradat. 


"VIVIR" 

diumenge, 5 de novembre del 2017

JAIN



Aquesta setmana escoltem a la sirena a "JAIN"una xica francesa que interpreta una cançó molt coneguda per totes i tots ja que va ser la música d'un anunci de la tele. La cançó: "Come". El video és super divertit i original. No creieu??



JAIN "Come"

HALLOWEEN



Enguany hem afegit una variant de la cançó de les hores, i a més a més una nova que se que vos ha encantat. Sobretot als de 3r i 4t. "El baile del esqueleto"

Ací vos deixe l'enllaç perquè la balleu a casa.