dilluns, 28 de maig del 2018

DESPACITO



Com se que vos agrada tantíssim ací vos la deixe, perquè pugueu practicar-la a casa. Ànim no és molt difícil.

THE PHANTOMS


Aquesta setmana, un grup amb un cantant molt especial i conegut per a nosaltres; Txus, el nostre monitor del menjador. Te moltes cançons però nosaltres escoltem "Benidorm Nights". Espere que vos agrade i el feliciteu. 





 

dimarts, 22 de maig del 2018

DANCING QUEEN



Aquesta setmana en la sirena escoltem una de les cançons més famoses del grup de Suècia ABBA. Foren guanyadors del festival d'eurovisió en l'any 1974,i molt famosos als setanta. Es una cançó amb una lletra en anglés, molt fàcil de cantar. Així que podeu practicar.



 

INSTRUMENTS DE VENT-METALL



Bona nit a totes i tots. Avui els alumnes de 3r de primària hem treballat a l'aula els diferents instruments que integren la familiade vent-metall. Són instruments que per a fer-los sonar s'ha de bufar i s'han construït en metall. Així trobem: la trompeta, la trompa, el trombó i la tuba. Perquè pugueu reconèixer el seu so, vos deixe els enllaços als vdeos que hem vist a l'aula. Podeu escoltar com canvia el so d'un instrument a un altre encara que toquen la mateixa melodia.


  TROMBÓ 



  DUO DE BOMBARDÍ  I TUBA 

  DUO DE TROMBÓ I TUBA

 
TROMPA


TROMPETA





 

dijous, 17 de maig del 2018

TORTUGUES MUSICALS



Avui una activitat per a jugar i divertir-se, sobretot per als més xicotets. Unes tortugues afinadetes amb una nota de l'escala. Espere que ho passeu bé jugant. 

TORTUGUES MUSICALS 

diumenge, 13 de maig del 2018

I'M STILL STANDING



Hola!!!De nou encetem una nova setmana. Aquesta setmana amb una cançó que es va fer més famosa gràcies a la pel·li de dibuixos "CANTA". És la cançó que cantava el goril·la, però l'original és d'un gran cantant anomenat Elton John. A continuació vos deixe unes fotos i enllaços, de diferents versions. A veure quina vos agrada més.




 


 






 

dimecres, 9 de maig del 2018

EUROVISIO



Ja falta poc per al festival d'eurovisió. Com ja sabeu, els alumnes de 5é i 6é teniu la partitura per a flauta, i els de 3r-4t haveu estat practicant un poc la cançó. Per què pugueu seguir practicant, vos pose l'enllaç del video original, i de la versió Karaoke. A practicaaaaaar!!!!!






 

diumenge, 6 de maig del 2018

PHARRELL WILLIAMS "COME GET IT BAE"


I aquesta setmana una nova cançó: "Come get it Bae" de Pharrell Williams, el famós cantant de "Happy". Espere que vos agrade molt també.




"COME GET IT BAE" 

BETTER WHEN I'M DANCING



Hola, de nou!!!!després de les falles, la pasqua i el pont de maig, tornem a la càrrega. He tingut un poc abandonat el blog però vaig a posar-me novament les piles. 
Ací vos deixe l'enllaç a la cançó que ha sigut la nostra banda sonora en el video del dia de l'activitat física. Una cançó molt marxosa i alegre de Meghan Trainor.