diumenge, 30 de setembre del 2018

LA TARDOR



Aquesta setmana escoltarem una cançó popular que parla de la tardor. Què passa a la tardor??? Les fulles  cauen, són de diferents colors, etc....
La canta un cor de veus blanques o cor de xiquets/-es. Amb aquesta cançó Anem a treballar els diferents tipus de cors que existeixen. (Cor d'homes, cor de dones, cor mixt i cor de veus blanques o xiquets/-es) .




             TIPUS DE COR







dimarts, 18 de setembre del 2018

CHEAP THRILLS (SIRENA)



Comencem la setmana amb una versió instrumental d'una cançó prou famosa de la cantant SIA. Aquesta cançó és  Cheap Thrills. La versió està interpretada per un trio de corda format per dos violoncels i un violí. 

 Com ja sabeu, a la classe hem vist també altres versions: un duo de piano i violoncel, un cuarteto de corda, i la última que crec que és la que més vos ha impresionat, la del violí elèctric, que és capaç de fer ritmes de percussió. Perquè pugue tornar-lo a veure vos el deixe ací a la pàgina. 

Gràcies a aquesta cançó hem repassat la familia de la CORDA (fregada, pessigada i percutida) i també una paraula en italià "PIZZICATO" que com be sabeu significa pessigar les cordes amb els dits. 

BENVINGUTS AL CURS 2018-2019



Holaaaaa a totes i tots!!! comencem un nou curs, amb molta energia, ganes d'aprendre i gaudir amb la música. Com sempre, mitjançant aquest bloc treballarem conceptes, i descobrirem moltíssimes coses al voltant d'aquest LLENGUATGE UNIVERSAL; La música. Espere que l'utilitzeu com una eïna més d'aprenentatge.