dimecres, 24 d’octubre del 2018

HALLOWEEN


Com ja sabeu, la propera setmana es cel·lebra la festa de Halloween. Espere que ho passeu molt be. Ací vos deixe un mix de cançons. A cantar terroríficament bé. 




MARXA DELS TOREADORS (BIZET)


Aquesta setmana escoltem a la sirena, una melodia molt marxosa que ens ajuda a entrar amb molta energia al col·le. És la "Marxa dels Toreadors" de l'ópera CARMEN del compositor francés Georges Bizet que compliria anys, el dia 25 d'octubre. En concret 180 anys des del seu naixement. 


 




 

dimecres, 17 d’octubre del 2018

TWIST PER A FLAUTA


Ací vos deixe un nou repte per a flauta. És una partitura de Maria Jesús Camino. És per als alumnes de 5é i 6é sobretot, però si hi ha algun valent o valenta....ENDAVANT 😉 





TWIST (MARIA JESUS CAMINO)

CINEMA PARADISO



Aquesta setmana escoltem la BSO de la pel·lícula "Cinema Paradiso". La va composar el grandíssim ENNIO MORRICONE. M'agradaria molt que es fixareu en els "solos" dels instruments (el clarinet, la flauta travessera, etc) Vos deixe una versió dirigida pel propi compositor. Espere que vos agrade. 



                    ENNIO MORRICONE (COMPOSITOR)


 

diumenge, 14 d’octubre del 2018

BARCELONA



Aquesta setmana, i per fer homenatge a una gran SOPRANO espanyola que ens va deixar el passat dissabte 6 d'octubre, escoltarem una cançó que va interpretar  Montserrat Caballé junt al grandíssim Freddie Mercury amb motiu dels jocs olímpics celebrats a Barcelona en l'any 1992.