dimarts, 17 de desembre del 2019

FELIZ NAVIDAD TE DESEO CANTANDO


Bon dia!!! Enguany estem preparant per a l'últim dia del col·le, una cançó amb molta marxa. Es tracta de la cançó "Feliz navidad te deseo cantando" que està cantada per unes xiques i xic de Disney Channel. 
Ja sé que el ball està costant un poc més però amb un poc de pràctica, de segur que ix fantàstic.

 

dimarts, 24 de setembre del 2019

CANVI CLIMÀTIC

 El proper divendres es farà una concentració per manifestar-nos en suport a la vaga pel canvi climàtic.Es cantarà una cançó que s'ha traduït al valencià. Vos deixe l'enllaç.



SOM I SEREM PARAULES


Holaaaaa!!!! Aquesta setmana escoltem a la sirena a Dani Miquel, cantautor valencià creador de la música de la cançó de la Trobada de l'any passat que es va cel·lebrar a Aldaia. La cançó es diu "SOM I SEREM PARAULES". Vos la deixe perquè la pugueu cantar moltes vegades.


dimarts, 17 de setembre del 2019

EL GRAN SHOWMAN



Bon dia!!! Aquesta setmana, igual que la passada escoltem a la sirena una de les cançons de la BSO "El gran Showman", una pel·lícula espectacular. Vos deixe el video. 


 

BIM BAM BIRI BANG


Bon dia!!! Benvinguts a un nou curs!!!Segur que ho anem a passar súper bé. 

Aquesta setmana treballarem ritmes amb percussió corporalque tant ens activen el cervell. Algunes de les versions són: 







diumenge, 2 de juny del 2019

OFF WALL



Des d'aquesta setmana passada escoltem a la sirena música disco que és un altre estil que ha treaballat l'alumnat de 6é, enguany. La cançó triada és una del Rei del Pop. Sí, l'haveu encertat, és de Michael Jackson; "Off the Wall". Espere que vos estiga agradant perquè encara ens acompanyarà durant aquesta setmana. A més a més, alguns cursos ja l'han practicada amb una xicoteta coreo, a classe. A que si??





OH SUSANA!!



Aquesta setmana passada amb l'alumnat de 4t, hem estat practicant ritmes amb gots de plàstic, i a més del famós ritme de la cantant Paula Rojo, practicàrem una altra cançó: Oh Susana!!! ....i ens va eixir prou bé, però hem de seguir practicant. Ací vos deixe el vídeo. 

 

dimecres, 15 de maig del 2019

DE ELLOS APRENDI


I l'últim regalet d'avui. Una cançó que està molt de moda i que els/les alumnes de 3r me l'han demanat molt esta setmana. Espere que us agrade. La lletra està molt bé seleccionada. Aquest xic ha fet un gran treball. Que gaudiu molt!!!


 

FLEUR EAST



Fa ja unes setmanes escoltavem a aquesta cantant tan marxosa, que ens feia entrar al col·le amb molta marxa i ganes de fer coses. Vos la deixe ací perquè la pugueu escoltar totes les vegades que vullgueu. La cantant balla super bé. Qué opineu???


 

CANÇÓ AMB GOTS DE PLÀSTIC



Ací vos deixe el nostre següent reto: una cançó amb percussió amb gots. La cançó que acompanyarem serà la de Paula Rojo "Si me voy". I després intentarem fer l'acompanyament d'una altra cançó ("Oh Susanna") Vos deixe els videos corresponents. 
 
 


KOKOLEOKO



Hola!!! Ja fa unes setmanes que els/les alumnes de 4t estan preparant amb percussió corporal aquesta cançó senegalesa tan divertida i apegalosa. De segur, que vos poseu a practicar. Ja vos ix tan be!!! Enhorabona. 

diumenge, 31 de març del 2019

L'ORELLA VERDA



BON DIA!!!!! Aquesta entrada és en especial per als/les alumnes de 3r. El proper dijous 4 d'abril cantarem a l'auditori d'Aldaia TAMA amb motiu de les "Trobades d'escoles en Valencià". De segur que ho farem molt molt bé. 

Ací vos deixe la cançó amb lletra perquè pugueu practicar. 



dimecres, 20 de març del 2019

JOCS



I ara, com a novetat una web perquè pugueu investigar i passar-ho bé creant música. 








ENHORABONA



No podia deixar passar més temps sense felicitar-vos per eixa gran botellà que ferem el divendres passat dia 15 de març. La primera en molts anys que vaig pensant-ho però que mai havia pogut dedicar-li una estoneta. Per fi, ho havem aconseguit. Va ser tot un èxit i va ser GRÀCIES  a totes i tots vosaltres.

MALAMENTE



I ara sí després de les festes de falles, tornem de nou a les classes amb la música d'aquesta gran artista "ROSALÍA" i la seua cançó "Malamente". una cançó basada en una història del segle XIV anomenada El Roman de Flamenca (història anònima). Espere que vos agrade molt. És una fusió entre Flamenco i Trap. 
 

dimarts, 5 de març del 2019

TE'N PODRIA DIR MIL



Aquesta setmana és una setmana important perquè celebrem el dia de la dona treballadora. I per commemorar aquest dia escoltem a la sirena, una cançó que ha eixit d'un projecte de l'IES Càrcer i de la seua mestra de música Laura Capsir. El títol de la cançó: "Te'n podria dir mil" i fa referència a la importància que ha tingut la dona al llarg de la cultura i la història. Avui en dia quasi no es parla d'elles, i això s'ha de canviar. Hem de començar a visibilitzar el talent i l'èxit d'eixes dones. Jo per la meua part ja he començat. Tot el mes de març escoltarem cançons fetes, cantades o tocades per dones. I a partir d'ara parlarem més de les dones importants que existiren i existeixen en l'actualitat al món de la música. La cançó la treballarem a classe però vos deixe el video perquè pugueu escoltar-la les vegades que vullgueu. 


SILENTO


La setmana passada escoltavem a Silentó i la seua cançó "Whatch me" (l'estil; hip hop) que ens va ajudar molt amb l'expressió corporal. vos deixe l'enllaç a la cançó per si voleu recordar-la.

 

dijous, 21 de febrer del 2019

JAZZ AMB DUKE ELLINGTON



Aquesta setmana l'estil de música treballat per les alumnes de 6é A és el JAZZ i més concretament el compositor i pianista Duke Ellington. 
La música de jazz pertany a un estil de música que sorgeix a principis del segle XX a Nova Orleans per la fusió de dos estils musicals. d'una banda la música afroamericana i d'altra banda la música que anomenàven dels blancs. Hi han moltíssims representants d'aquest estil, no sols Duke Ellington, també poden parlar de Charlie Parker, Louis Astromg, Miles Davis, i dones també super importants d'aquest estil com: Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Dinah Washington o Peggy Lee. L'estil ha evolucionat molt i avui en dia tenim la sort de poder escoltar algunes big bands (nom que reben les bandes de jazz) que fan música molt bona d'aquest estil. Vos deixe unsexemples. 








PENTATONIX



Perdoneu que no haja escrit fins avui, però han sigut unes setmanes de molta feina. Així que ara que tinc una estoneta fem recopilació del que escoltàrem la setmana passada a la sirena, i també d'aquesta. 

La setmana passada escoltàvem el grup vocal "PENTATONIX" que per a mi són espectaculars. Crec que molt de vosaltres també compartiu amb mi aquesta opnió. Vos deixe l'enllaç a la cançó anomenada "Daft Punk" amb la qual van guanyar un grammy. 




diumenge, 3 de febrer del 2019

NI MAS NI MENOS


Després de la cel·lebració del dia de la PAU, aquesta setmana reprenem la música de la sirena amb els treballs dels/les alumnes de 6é. aquesta setmana unes alumens de 6é A han treballat la RUMBA i dins d'eixe estil han triat el grup "Los Chichos" i la seua cançó Ni más ni menos.Vos deixe l'enllaç a la cançó. 

 

dilluns, 21 de gener del 2019

HIMNE DE LA SOLIDARITAT



Com ja sabeu, la propera setmana celebrarem el dia de la pau i de l'arbre. I ho farem amb una cançó que es va composar per un music valencià que pertanyia al grup "Presuntos Implicados" i es diu Nacho Mañó. Es va composar en 5 idiomes i es van fer quatre versions diferents de la mateixa cançó. Fa uns anys l'escoltarem a la sirena però no l'arribarem a treballar. 
M'agrada molt el missatge que porta, espere que a vosaltres també. 


 

GREAT BALLS OF FIRE



Hola a totes i tots!!! Una setmana més canvia la música de la sirena. Aquesta vegada alumnes de 6é B han triat una cançó que es diu Great balls of fire, de Jerry Lee Lewis. Dis de l'estil rock and roll.

 


diumenge, 20 de gener del 2019

UN GRAN DESCOBRIMENT PER A L'AULA



He de compartir amb vosaltres un descobriment que vaig fer la setmana passada i que crec que és meravellós. És una web on podeu veure i escoltar tots els estils musicals que hi ha al món, i al polsar per damunt s'escolta l'estil, però si li doneu a les dos fletxes entreu en l'estil i podeu veure els cantants i grups que hi han d'eixe estil. A QUE ÉS UNA PASSADAAAAAA!!!!! 


 ESTILS MUSICALS






HALO



Aquesta setmana passada dos alumnes de 6é decidirem quina cançó anàvem a escoltar en la sirena perquè han treballat els diferents estils musicals i han fet un treball. L'estil de la música: POP. La cantant que elles han triat ha sigut: Beyoncé i la seua cançó "HALO". Espere que vos haja agradat molt. 




 

dilluns, 7 de gener del 2019

ENTRE DOS AGUAS


Hola a totes i tots!!! i FELIÇ 2019!!! Després de les festes nadalenques hem de tornar a la feïna, i aquesta setmana ho farem amb una nova cançó instrumental a la sirena. La cançó és "Entre dos aguas" del magnífic guitarrista Paco de Lucía, que casualment era el tío de MALU i que va faltar al febrer de 2014. L'instrument solista, l'endivineu, veritat?????? LA GUITARRA ESPANYOLA
Ací vos deixe al famós guitarrista. Espere que vos agrade molt.