dilluns, 21 de gener del 2019

HIMNE DE LA SOLIDARITAT



Com ja sabeu, la propera setmana celebrarem el dia de la pau i de l'arbre. I ho farem amb una cançó que es va composar per un music valencià que pertanyia al grup "Presuntos Implicados" i es diu Nacho Mañó. Es va composar en 5 idiomes i es van fer quatre versions diferents de la mateixa cançó. Fa uns anys l'escoltarem a la sirena però no l'arribarem a treballar. 
M'agrada molt el missatge que porta, espere que a vosaltres també. 


 

GREAT BALLS OF FIRE



Hola a totes i tots!!! Una setmana més canvia la música de la sirena. Aquesta vegada alumnes de 6é B han triat una cançó que es diu Great balls of fire, de Jerry Lee Lewis. Dis de l'estil rock and roll.

 


diumenge, 20 de gener del 2019

UN GRAN DESCOBRIMENT PER A L'AULA



He de compartir amb vosaltres un descobriment que vaig fer la setmana passada i que crec que és meravellós. És una web on podeu veure i escoltar tots els estils musicals que hi ha al món, i al polsar per damunt s'escolta l'estil, però si li doneu a les dos fletxes entreu en l'estil i podeu veure els cantants i grups que hi han d'eixe estil. A QUE ÉS UNA PASSADAAAAAA!!!!! 


 ESTILS MUSICALS






HALO



Aquesta setmana passada dos alumnes de 6é decidirem quina cançó anàvem a escoltar en la sirena perquè han treballat els diferents estils musicals i han fet un treball. L'estil de la música: POP. La cantant que elles han triat ha sigut: Beyoncé i la seua cançó "HALO". Espere que vos haja agradat molt. 




 

dilluns, 7 de gener del 2019

ENTRE DOS AGUAS


Hola a totes i tots!!! i FELIÇ 2019!!! Després de les festes nadalenques hem de tornar a la feïna, i aquesta setmana ho farem amb una nova cançó instrumental a la sirena. La cançó és "Entre dos aguas" del magnífic guitarrista Paco de Lucía, que casualment era el tío de MALU i que va faltar al febrer de 2014. L'instrument solista, l'endivineu, veritat?????? LA GUITARRA ESPANYOLA
Ací vos deixe al famós guitarrista. Espere que vos agrade molt.