dijous, 21 de febrer del 2019

JAZZ AMB DUKE ELLINGTON



Aquesta setmana l'estil de música treballat per les alumnes de 6é A és el JAZZ i més concretament el compositor i pianista Duke Ellington. 
La música de jazz pertany a un estil de música que sorgeix a principis del segle XX a Nova Orleans per la fusió de dos estils musicals. d'una banda la música afroamericana i d'altra banda la música que anomenàven dels blancs. Hi han moltíssims representants d'aquest estil, no sols Duke Ellington, també poden parlar de Charlie Parker, Louis Astromg, Miles Davis, i dones també super importants d'aquest estil com: Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Dinah Washington o Peggy Lee. L'estil ha evolucionat molt i avui en dia tenim la sort de poder escoltar algunes big bands (nom que reben les bandes de jazz) que fan música molt bona d'aquest estil. Vos deixe unsexemples. 








PENTATONIX



Perdoneu que no haja escrit fins avui, però han sigut unes setmanes de molta feina. Així que ara que tinc una estoneta fem recopilació del que escoltàrem la setmana passada a la sirena, i també d'aquesta. 

La setmana passada escoltàvem el grup vocal "PENTATONIX" que per a mi són espectaculars. Crec que molt de vosaltres també compartiu amb mi aquesta opnió. Vos deixe l'enllaç a la cançó anomenada "Daft Punk" amb la qual van guanyar un grammy. 




diumenge, 3 de febrer del 2019

NI MAS NI MENOS


Després de la cel·lebració del dia de la PAU, aquesta setmana reprenem la música de la sirena amb els treballs dels/les alumnes de 6é. aquesta setmana unes alumens de 6é A han treballat la RUMBA i dins d'eixe estil han triat el grup "Los Chichos" i la seua cançó Ni más ni menos.Vos deixe l'enllaç a la cançó.