diumenge, 31 de març del 2019

L'ORELLA VERDA



BON DIA!!!!! Aquesta entrada és en especial per als/les alumnes de 3r. El proper dijous 4 d'abril cantarem a l'auditori d'Aldaia TAMA amb motiu de les "Trobades d'escoles en Valencià". De segur que ho farem molt molt bé. 

Ací vos deixe la cançó amb lletra perquè pugueu practicar. 



dimecres, 20 de març del 2019

JOCS



I ara, com a novetat una web perquè pugueu investigar i passar-ho bé creant música. 








ENHORABONA



No podia deixar passar més temps sense felicitar-vos per eixa gran botellà que ferem el divendres passat dia 15 de març. La primera en molts anys que vaig pensant-ho però que mai havia pogut dedicar-li una estoneta. Per fi, ho havem aconseguit. Va ser tot un èxit i va ser GRÀCIES  a totes i tots vosaltres.

MALAMENTE



I ara sí després de les festes de falles, tornem de nou a les classes amb la música d'aquesta gran artista "ROSALÍA" i la seua cançó "Malamente". una cançó basada en una història del segle XIV anomenada El Roman de Flamenca (història anònima). Espere que vos agrade molt. És una fusió entre Flamenco i Trap. 
 

dimarts, 5 de març del 2019

TE'N PODRIA DIR MIL



Aquesta setmana és una setmana important perquè celebrem el dia de la dona treballadora. I per commemorar aquest dia escoltem a la sirena, una cançó que ha eixit d'un projecte de l'IES Càrcer i de la seua mestra de música Laura Capsir. El títol de la cançó: "Te'n podria dir mil" i fa referència a la importància que ha tingut la dona al llarg de la cultura i la història. Avui en dia quasi no es parla d'elles, i això s'ha de canviar. Hem de començar a visibilitzar el talent i l'èxit d'eixes dones. Jo per la meua part ja he començat. Tot el mes de març escoltarem cançons fetes, cantades o tocades per dones. I a partir d'ara parlarem més de les dones importants que existiren i existeixen en l'actualitat al món de la música. La cançó la treballarem a classe però vos deixe el video perquè pugueu escoltar-la les vegades que vullgueu. 


SILENTO


La setmana passada escoltavem a Silentó i la seua cançó "Whatch me" (l'estil; hip hop) que ens va ajudar molt amb l'expressió corporal. vos deixe l'enllaç a la cançó per si voleu recordar-la.