dijous, 24 de desembre del 2020

NADAL AL GREGORI MAYANS

 Bon dia!!! sols volia agraïr-vos tota la vostra dedicació i il·lusió en la que haveu participat del video de Nadal. GRÀCIES per ser com sou. No canvieu. Vos estime. Gaudiu de les festes amb les vostres famílies i amb coneixement. Ens veiem a la tornada. BONES FESTES!!!!





NADAL EDURNE



dilluns, 14 de desembre del 2020

ECOS RÍTMICS i RITMES AMB GOTS

 

Bon dia!!! Cada vegada estem més prop del Nadal i per això vos deixe unes propostes rítmiques per a passar una bona estoneta. Vinga, anem practicant!!!

 


 


JA ARRIBA EL NADAL: BOOMWHACKERS

 

 Com que ja estem arribant al Nadal practicarem unes nadales amb els tubs sonors, més coneguts com a Boomwhackers. Espere que ens ho passem bé i que vos agrade. Una altra manera de fer música!!!!





 

dijous, 10 de desembre del 2020

RITME AMB MANS

 

Vos presente ara un ritme que en principi vos pot semblar difícil però no ho és i estic segura que eixirà súper bé. Vos deixe un tutorial. El practicarem a classe. 

 



 

dilluns, 7 de desembre del 2020

SIRENA: HÉROES 2020

 

Esta setmana que comencem la cançó de la sirena l'ha triat la classe de 2n A. La cançó és del famós cantant David Bowie però és una versió nova. La cançó parla d'estar viu un dia més. Arran de la terrible crisi generada pel Covid-19, Warner Music i Europa FM, llancen una nova versió, "Herois", utilitzant l'adaptació en castellà del tema de Paràlisi Permanent, amb la participació d'una vintena d'artistes per a homenatjar els nostres herois anònims, aquells que s'han  quedat a les seues cases per responsabilitat i han posat el seu granet d'arena en aquests mesos difícils. Una bonica manera de començar la setmana i apropar-se al Nadal.

 


 

divendres, 4 de desembre del 2020

CANÇÓ DE NADAL: "SIEMPRE ES NAVIDAD"

 

Enguany tenim un Nadal diferent. Com be sabeu SEMPRE hem cantat al col·le una cançó conjuntament per cel·lebrar l'arribada del Nadal. Enguany no podem cantar però alguna cosa estem pensant. Per això vos convide a que canteu en casa la cançó de Edurne que és preciosa i alegre. Segur que vos agrada. Vos deixe dos videos. L'original i un altre amb lletra. 

 


 




dilluns, 30 de novembre del 2020

CALENDARI D'ADVENT MUSICAL

 

Enguany he decidit fer el repte del calendari d'advent per a totes i tots vosaltres. Cada dia des de que comence desembre podreu premer el botó del dia que és i es descobrirà un trosset d'una nadala. Així que cada dia haureu d'entrar per poder obtindre un nou tros i poder completar-la per poder tocar-la. Espere que el repte no vos tire enrere sino tot el contrari, cap endavant. 

 

 


 

  

ARBRE MUSICAL D'ADVENT 

diumenge, 29 de novembre del 2020

SIRENA: QUIERO, QUIERO Y QUIERO

 

Hola!!! Com va el diumenge?? Espere que bé. Ací vos deixe la cançó d'esta setmana que l'ha triat 4tB i és preciosa. És un projecte que ix d'un video que vos posaré esta setmana i que ens ha de fer pensar en què som realment super afortunats amb tot el que tenim. M'ENCANTA LA CANÇÓ. Espere que a vosaltres també. Ens veiem molt prompte. 

 


 

dissabte, 28 de novembre del 2020

FITXES INTERACTIVES ALUMNAT SISÉ

 

Holaaa!!! Tal i com vos vaig dir. Ací vos deixe 4 fitxes interatives per a fer des de casa. Quan les feu, envieme-les al correu. Gràcies. BON CAP DE SETMANA






FITXA NOM DE NOTES



INSTRUMENTS

 

 

SUMJES I RESTES MUSICALS. RETO 1 

 

 

 

QUALITATS DEL SO



diumenge, 22 de novembre del 2020

CANÇÓ: DONES SILENCIADES

  Amb motiu del dia internacional en contra de la violència de gènere vos deixe una cançó en valencià que parla de totes aquelles dones que han sigut i són importants en el món de la història, la literatura, la pintura, la música....LES DONES SOM MOLT IMPORTANTS. 



NOU RITME AMB GOTS

 

Ací vos deixe també el video del nou ritme que farem amb gots de la cançó "Dance Monkey". A practicaaaaaaarrr!!!!

 


 

DONES EN LA MÚSICA

 

Hui 22 de novembre és el dia de Santa Cecília (patrona de la música i els músics) i per commemorar este dia vaig a deixar l'enllaç d'una companya que ha fet una presentació en genially de DONES EN LA MÚSICA. El treballarem esta setmana

 

 


 

 

DONES EN LA MÚSICA 

SIRENA : MAROON 5

 

Esta setmana que estem a punt de començar li toca el torn a la classe de 4t A. I han seleccionat la cançó "Girls Like You" de Maroon 5. Segur que vos sona. 

 



 

dilluns, 9 de novembre del 2020

SIRENA: "HAY UN AMIGO EN MI"

 

Continuant amb el projecte de la sirena, esta setmana li toca a la classe de 4 anys A i elles i ells junt amb la seua mestra han triat esta cançó tan significativa. Vos deixe dos versions, una més tranquil·la i una altra més marxosa. A passar una bona setmana.

 



 

diumenge, 8 de novembre del 2020

JERUSALEMA

 Bon dia i amb solet!!!Ací vos deixe hui este ball que està tant de moda ara i que prompte ballarem junts. Hi han moltes variants. Vos deixe diversos vídeos. En classe continuarem practicant. 



També vos deixe la cançó original amb traducció al espanyol i diverses coreografies.


 


  









diumenge, 1 de novembre del 2020

SIRENA: "FELICIDAD"

 

Esta setmana li toca a la classe de 5 anys B posar la música de la sirena, i han seleccionat una cançó preciosa del grup ATACADOS: "Felicidad". És una cançó que ens farà pensar en totes les coses boniques que tenim i que ens fan sentir feliços. A que sí??? Vinga que comencem setmana. ÀNIM!!!!!!

 

 


 

BATUCADA

 

 

Com ja sabeu el nostre projecte d'innovació va de la batucada. Així que hem de començar a treballar i a estudiar en què consisteix açò de la batucada. 

 

BATUCADA 

 

 




 

POSICIONS FLAUTA

 

Bona vesprada, ací vos deixe un vídeo amb la posició de totes les notes perqupe les pugueu recordar i/o repassar a casa. Ànim segur que vos eixen molt bé. 

 


 

 


 

dilluns, 26 d’octubre del 2020

RITME: XOCOLATA

 

Un dels ritmes que hem començat a practicar és el de xocolata. Ja sabeu que necessitem dos pals. No és difícil i de segur que vos eixirà molt bé. Vinga, a practicar!!!!

 


 

MATERIALS ALUMNAT 5É I 6É

 

 Com ja sabeu enguany ho tenim més difícil per tocar instruments, però nosaltres anem reinventant-se i intentant fer els nostres propis instruments. És per això que heu de portar una bosseta amb: 

  • 2 pals de fusta
  • 1 ó 2 gots de plàstic
  • un tros de tela o mocador que no utilitzeu a casa
  • una botelleta buida tipus actimel
  • 2 dotelles buides d'aigua (una gran i una xicoteta)

Amb aquest material ja sabeu que podrem fer molta MÚSICA!!!!!!

  

SIRENA: HALLOWEEN IS COMING

 

 Hola de nou, a totes i tots!!!

Esta setmana escoltem a la sirena una cançó molt marxosa que han selenccionat les nostres mestres d'anglés. Ací vos deixe el video, i també la versió antiga que era de disney, de Mickey Mouse. Espere que vos agrade. 





 

diumenge, 25 d’octubre del 2020

SIRENA: BETTER WHEN I'M DANCING

  Com ja sabeu hem représ el projecte de la sirena i esta setmana han sigut la classe de 5anys A els que han triat la cançó que hem estat escoltant tota la setmana. La cantant es diu: Megan Trainor i la cançó és molt divertida. Esperem que vos haja agradat. 

 


 

TREBALL SOBRE ESTILS MUSICALS (sisé)


Com ja sabeu aquest treball és per a l'alumnat de sisé. Vos deixe les preguntes que haureu de contestar i enviar-me per e-mail. 

 

  • On sorgeix aquest estil musical?
  • Quin és l'any de màxim esplendor?
  • Característiques principals d'aquest estil
  • Artista o grup més significatiu
  •  Cançó, cantant i/o grup que més t'ha agradat a tu
 Quan hages fet el treball recorda enviar-lo per mail. GRÀCIES
 
 

dilluns, 19 d’octubre del 2020

TREBALL SOBRE EL VALS

 

Aquesta setmana treballem el vals en 5é. Per això haureu de fer un xicotet treball de recerca intentant contestar les següents preguntes i enviar el treball per mail o mitjançant la plataforma del llibre "LA MÚSICA I JO".

  •  On sorgeix el ball del Vals i en quin any / segle?
  • Quin és el nom del compositor del Vals "Danubi Blau"?
  • A quina ciutat del món es ball el Vals el dia d'any nou
  • En quin compàs estan escrits els valsos?
  • Cita el nom de 3 valsos famosos a banda de "El danubi Blau"
  • Per cert, què és el DAnubi? Per què és blau?

 

Quan tingueu el treball fet recordeu enviar-lo. GRÀCIES

 

RITME CORPORAL AMB "DANCE MONKEY"

 

 La setmana passada l'alumnat de 5é i 6é començarem a practicar ritmes amb una cançó coneguda. Vos la deixe perquè pugueu repassar-la. 

 


 

dimarts, 29 de setembre del 2020

RITME DE "PANADERAS"


El Ritme de forneres és el nom que rep un tipus de cançó de treball usat com a 
a comparsa durant les jornades de treball en el medi rural a Castella i Lleó.
Va poder tenir el seu origen en la necessitat d'amenitzar aquelles tasques tedioses, 
monòtones o mecàniques que podien sotmetre a una base rítmica  com els cants de 
sega o de verema, o les tonades rítmiques durant la esquella, la mòlta, el pastat...
 
Com pertany a la cultura popular pot sofrir variacions en el ritme. Vos deixe 
diferents exemples i un tutorial que vos servirà per a repassar. Vinga, a practicar!!!
 
 

 


 

ESO QUE TU ME DAS

 

Esta setmana l'alumnat de 6é començarà a treballar en casa la partitura d'una cançó preciosa que va composar Pau Donés i que malhauradament ja no està amb nosaltres. La cançó té molt de missatge. Espere que poc a poc vaja eixint. Vos recorde les posicions de la flauta que tal volta vos poden costar un poc més. Ànim!!



 
 
 
 


 

SIRENA

 

 Durant aquestes setmanes d'inici de curs hem estat escoltat a la sirena diferents cançons sobre les normes que hem d'aprendre i també sobre la mobilitat sostenible de "Dani Miquel".Totes elles en valencià. Vos les deixe per si voleu tornar-les a escoltar. 

 

 




 

BENVINGUDES I BENVINGUTS AL CURS 2020-2021

 

 Hola!!!! Ja hem començat el curs escolar després de tants mesos. Ha sigut costós però tornem a estar junts i juntes. En primer lloc volia felicitar-vos perquè haveu sigut unes campiones i uns campions. I ara que hem tornat hem d'acostumar-se a una altra manera de treballar. Igualment espere que seguiu gaudint de la música tant com jo ho faig.

dilluns, 18 de maig del 2020

TREBALLS ALUMNAT 5É I 6É


Bona vesprada!!!!! He decidit aclarir un poc més quines són les tasques que haureu de presentar via mail fins la primera setmana de juny. Els vostres tutors vos faríen arribar un document de 4 pàgines on recomanava coses i on també especificava qué coses hauríeu d'entregar-me per a poder valorar-vos.

ALUMNAT DE 5É 

FLAUTA

Cançó Carrusel (apartat flauta al bloc)
Cançó Ombres Xineses ( apartat flauta al bloc)    
Cançó "Twist" (apartat flauta al bloc)

Les teniu penjades al bloc per facilitar l'estudi (apartat flauta) ENVIEU-LES per mail

 RITME

Heu de practicar el ritme dels gots de plàstic de Paula Rojo (també està ací al bloc) i teniu un tutorial pas a pas  (apartat RITME , o PERCUSSIÓ CORPORAL) i me l'haveu d'enviar al meu mail.

CREACIÓ MELODIA AMB INCREDIBOX (VERSIONS GRATUÏTES DE LA 1 A LA 4)

Heu d'entrar a la web d'Incredibox (on line) i crear una melodia. Es grava des del mateix programa i s'envia per mail. 

El programa també podeu trobar-lo fàcilment al bloc  (en l'apartat de jocs   o de música divertida)


ALUMNAT DE 6É

 La part de ritme i creació és igual per a vosaltres que per als de 5é. 
Però les melodies de flauta canvien. 

FLAUTA

- Cançó de Nana (al bloc)           -  Cançó havanera (al bloc)
- En un mercat persa  (Al bloc)   - Over the rainbow (al bloc)

 APARTAT FLAUTA O PESTANYA 6É

EN UN MERCAT PERSA



L'última de les cançons de flauta per a 6é. Vinga que podeu fer-ho molt bé. Ànim!!!


MERCAT PERSA 



 

OVER THE RAINBOW


Un altra ajudeta per als de 6é 

 

HABANERA



Perquè vos servisca d'ajuda i repàs ací teniu la cançó de Flauta "HABANERA"


diumenge, 17 de maig del 2020

NANA


Bona vesprada!!!! per a l'alumnat de sisé vos deixe l'enllaç per poder repassar la cançó de FLAUTA : "Nana"





dissabte, 9 de maig del 2020

ANIMALS DE LA SABANA - INFANTIL



Cançó per a INFANTIL sobre els animals de la Sabana. Espere que vos agrade. Ja em comptareu. Alguns crec que ja la coneixeran.

 

DANSA I MOVIMENT



Ara REPTE de moviment de nou, per als més majors. 
Ja sabeu, quan no sapigueu qué fer. A practicar!!!!!
 Se que la cançó vos agradarà


 

MOVIMENT




I ara toca menegar eixe cos. Vinga animeu-vos que esta cançó és molt marxosa. Vinga tota la família preparada????? Vinga cavallets, peixos, polps, dofins, estreles de mar, Lleons marins....... a menejar-se


CANÇONS PER A INFANTIL



Bon dia families d'infantil vos deixe unes cançonetes divertides i faciletes. Per si vos apeteix cantar. 


RITMES FÀCILS!!!!!!



Bon dia!!! Estos ritmes que vos deixe hui són fàcils de practicar i passareu una estoneta divertida. Material necessari: culleres de plàstic. 

 

CARRUSEL / OMBRES XINESES


Hola alumnat de 5é. Vaig a afegir-vos uns videos que vos serviran per a parendre millor les cançons de flauta que vos he manat estudiar estos dies. 



També OMBRES XINESES


 

dimarts, 28 d’abril del 2020

MOU EL COS



I ara que ja esteu desperts!!!! A moure el cos, vinga!!!

 

CONCERT EN FAMÍLIA




Bon dia!!! com esteu???vos apeteix escoltar música??? Ací vos deixe el V concert on line de Damaris Gelabert. Espere que vos agrade.




dimarts, 14 d’abril del 2020

SUDOKUS



Bona vesprada!!!! com aneu?? Espere que bé. Per si esteu avorrits vaig a deixar-vos uns sudokus musicals que ha fet una amiga meua mestra de música en un centre de València. Sabeu com funcionen els sudokus, veritat??? Heu d'intentar que apareguen totes les figures que teniu al costat sense repetir figures. Vinga, ànim. En un parell de dies vos pose les sol·lucions. Cada curs té el seu. 

SUDOKUS


Bona vesprada!!!! com aneu?? Espere que bé. Per si esteu avorrits vaig a deixar-vos uns sudokus musicals que ha fet una amiga meua mestra de música en un centre de València. Sabeu com funcionen els sudokus, veritat??? Heu d'intentar que apareguen totes les figures que teniu al costat sense repetir figures. Vinga, ànim. En un parell de dies vos pose les sol·lucions. Cada curs té el seu. 

SUDOKUS



Bona vesprada!!!! com aneu?? Espere que bé. Per si esteu avorrits vaig a deixar-vos uns sudokus musicals que ha fet una amiga meua mestra de música en un centre de València. Sabeu com funcionen els sudokus, veritat??? Heu d'intentar que apareguen totes les figures que teniu al costat sense repetir figures. Vinga, ànim. En un parell de dies vos pose les sol·lucions. Cada curs té el seu.


dimecres, 8 d’abril del 2020

LA TARARA



Bon dia a totes i tots!!!Ja està arribant la Pasqua.Per això vull proposar-vos un repte. Tocar alguna de les veus que ixen al video. És una versió rockera però molt divertida. Ànim!!! Sou uns/es valents i valentes.
Una abraçada forta!!!!



diumenge, 5 d’abril del 2020

INSTRUMENT AMB MATERIAL RECICLAT



I ara per als que els agrada fer manualitats a casa, poden aprofitar aquest temps i fer instruments amb materials reciclats. Ací vos deixe video perquè pugueu fer-lo. 

Materials necessaris: dos culleres de plàstic, un poc de zel i un full.  I per a l'altre instrument: dos palets com el del metge, trossets de full, un poc de zel i gomes elàstiques.

EDUCACIÓ AUDITIVA


...I per a estos dies que estem a casa i podem anar sense sabates, vos deixe un exercici per a fer un poc d'oïda musical. Heu d'escoltar i després fer-ho intentant no mirar el video. Necessitareu 4 fulls de colors amb les notes DO MI SOL LA. A veure que tal se vos dona!!!




 

CONCERT EN FAMILIA



Hola de nou, hui us deixe l'enllaç per a un concert en familia, de la ma de Damaris Gelabert, gran cantant de cançons infantils. A mi m'encanta espere que a vosaltres i les vostres famílies també.







dissabte, 4 d’abril del 2020

BATUCADA



Alumnat de 5é i 6é no oblideu anar practicant els ritmes per a "Batumayans". Hem de seguir practicant. Val??? Us deixe un video que us pot ajudar a repassar.

MOVIMENT PER ALS MAJORS



Encara que sé que l'alumnat de 5é i 6é sol ser més vergonyós us deixe un video perquè pugueu fer algo de moviment. Ànim, esteu en la vostra intimitat. No puc vore-vos 😉😀😅

 

DIES DE LA SETMANA


Una altra cançó per aprendre els dies de la setmana o no oblidar-los. Cantem amb Damaris. 

 

AGUT I GREU



Hola Peixetx, Cavallets de Mar, Polps, dofins, Estreles de Mar i Lleons Marins!!!!! Anem a aprendre la diferència entre AGUT i GREU de la ma de Damaris Gelabert. Fixeu-vos bé. 

A BALLAR!!!!



I ara, no vos apeteix ballar???? toca fer un poc de moviment. No oblodeu que és molt molt important. Vos deixe una cançó amb molta energia. Preparats??? 


 

ENTRENAMENT RÍTMIC



Holaaaa alumnat de primer i segon. Teniu ganes de endivinar ritmes?? Ací us deixe un video en el que fan un ritme i vosaltres heu d'endivinar quin és. Vinga, a veure si encerteu molts. 

RITMES INFANTIL



Bon dia!!! i Feliç dissabte!!! Amb el sol tan preciós que hui tenim que millor manera de passar aquest matí que fent música. Vingaaaa a gaudir!!!!






dimecres, 1 d’abril del 2020

RITMES SENZILLS AMB FULLS DE COLORS



Bona vesprada!! Ací teniu ritmes senzills per a fer en família. A veure que tal se vos dona. Ànim 

 

ALUMNAT DE 4T PRIMARIA



Bona vesprada alumnat de 4t i famílies!!!!
 
Vos deixe unes fitxes d'ampliació que podeu fer consultant el vostre llibre o mitjançant la web de "La música i jo" a la qual accedireu amb les vostres claus. Tot el treball és voluntari. Cadascú a casa té una situació que no podem saber, i hem de ser realistes. Per damunt de tot està la SALUT i és el que es deu prioritzar. La música deu ser una manera de gaudir una estona i de distraure's de la resta de tasques. Per això podeu veure els videos que hi han, els jocs, contes, etc. Cadascú al seu ritme i amb el seu temps. GRÀCIES per la vostra comprensió en estos moments tan difícils. 



ALUMNAT 3R PRIMÀRIA


Bona vesprada alumnat de 3r i famílies!!!

Vos deixe una xicoteta planificació per a estos dies a casa. Tot el treball és voluntari. Cadascú a casa té una situació que no podem saber, i hem de ser realistes. Per damunt de tot està la SALUT i és el que es deu prioritzar. La música deu ser una manera de gaudir una estona i de distraure's de la resta de tasques. Per això podeu veure els videos que hi han, els jocs, contes, etc. Cadascú al seu ritme i amb el seu temps. GRÀCIES per la vostra comprensió en estos moments tan difícils.










dilluns, 30 de març del 2020

SONS AGUTS I GREUS



Ara anem a jugar a diferenciar entre els sons que són aguts i els greus. 









EL PONT DE L'HARMONIA



És moment de vore un curt sobre els diferents estils musicals i com van trobar la sol·lució per estar en "harmonia". Espere que vos agrade.

 

CANÇÓ DE LES NOTES



I ara.... a cantar. Ací teniu una cançó per practicar el nom de les notes



APP PER A APRENDRE LES NOTES




Ara vos recorde la APP que podeu instal·lar-vos a les vostres tablets per repassar les notes musicals. 



 

INFANTIL



Hola famílies d'Infantil!!!! Aniré posant continguts musicals per a l'alumnat perquè estiguen més entretinguts i puguen anar aprenent cosetes. GRÀCIES. 

FAMÍLIA DEL GREGORI




Ací vos deixe també el vídeo que hem preparat tot el professorat i treballadors i treballadores del centre per a tots i totes vosaltres, i per suposat per a les vostres families. GRÀCIES per fer-ho tan bé!!!!  JUNTS HO ACONSEGUIREM i es tornarem a veure molt prompte, segur. 





RITMES AMB PALS



Hola alumnes de 6é!!! Vos envie els ritmes que hem practicat i que tan bé ens eixien perquè pugueu repassar a casa. 

diumenge, 29 de març del 2020

SALUTACIONS!!!!!



Bon dia a totes i tots!!!!!! Espere que estigueu bé, vosaltres i les vostres famílies. Se que esteu treballant molt a les vostres cases, i també que encara ens queden uns dies així. Jo sols vaig a recomanar-vos que visiteu el blog del projecte "La música i jo" els/les alumnes de 3r i 4t i també aquest bloc en el que com bé sabeu, hi han molts jocs i activitats. Aniré posant videos i coses que em resulten interesssants per a vosaltres. Recordeu que a la part de la dreta teniu l'índex per classes. Podeu anar fent cosetes i divertint-se amb la música. D'aquesta manera els dies passaran més ràpids. Finalment vos diré que vos trobe molt a faltar. Estic desitjant retrobar-me amb totes i tots vosaltres.