dilluns, 30 de març del 2020

SONS AGUTS I GREUS



Ara anem a jugar a diferenciar entre els sons que són aguts i els greus. 









EL PONT DE L'HARMONIA



És moment de vore un curt sobre els diferents estils musicals i com van trobar la sol·lució per estar en "harmonia". Espere que vos agrade.

 

CANÇÓ DE LES NOTES



I ara.... a cantar. Ací teniu una cançó per practicar el nom de les notes



APP PER A APRENDRE LES NOTES




Ara vos recorde la APP que podeu instal·lar-vos a les vostres tablets per repassar les notes musicals. 



 

INFANTIL



Hola famílies d'Infantil!!!! Aniré posant continguts musicals per a l'alumnat perquè estiguen més entretinguts i puguen anar aprenent cosetes. GRÀCIES. 

FAMÍLIA DEL GREGORI




Ací vos deixe també el vídeo que hem preparat tot el professorat i treballadors i treballadores del centre per a tots i totes vosaltres, i per suposat per a les vostres families. GRÀCIES per fer-ho tan bé!!!!  JUNTS HO ACONSEGUIREM i es tornarem a veure molt prompte, segur. 





RITMES AMB PALS



Hola alumnes de 6é!!! Vos envie els ritmes que hem practicat i que tan bé ens eixien perquè pugueu repassar a casa. 

diumenge, 29 de març del 2020

SALUTACIONS!!!!!



Bon dia a totes i tots!!!!!! Espere que estigueu bé, vosaltres i les vostres famílies. Se que esteu treballant molt a les vostres cases, i també que encara ens queden uns dies així. Jo sols vaig a recomanar-vos que visiteu el blog del projecte "La música i jo" els/les alumnes de 3r i 4t i també aquest bloc en el que com bé sabeu, hi han molts jocs i activitats. Aniré posant videos i coses que em resulten interesssants per a vosaltres. Recordeu que a la part de la dreta teniu l'índex per classes. Podeu anar fent cosetes i divertint-se amb la música. D'aquesta manera els dies passaran més ràpids. Finalment vos diré que vos trobe molt a faltar. Estic desitjant retrobar-me amb totes i tots vosaltres.