dilluns, 30 de novembre del 2020

CALENDARI D'ADVENT MUSICAL

 

Enguany he decidit fer el repte del calendari d'advent per a totes i tots vosaltres. Cada dia des de que comence desembre podreu premer el botó del dia que és i es descobrirà un trosset d'una nadala. Així que cada dia haureu d'entrar per poder obtindre un nou tros i poder completar-la per poder tocar-la. Espere que el repte no vos tire enrere sino tot el contrari, cap endavant. 

 

 


 

  

ARBRE MUSICAL D'ADVENT 

diumenge, 29 de novembre del 2020

SIRENA: QUIERO, QUIERO Y QUIERO

 

Hola!!! Com va el diumenge?? Espere que bé. Ací vos deixe la cançó d'esta setmana que l'ha triat 4tB i és preciosa. És un projecte que ix d'un video que vos posaré esta setmana i que ens ha de fer pensar en què som realment super afortunats amb tot el que tenim. M'ENCANTA LA CANÇÓ. Espere que a vosaltres també. Ens veiem molt prompte. 

 


 

dissabte, 28 de novembre del 2020

FITXES INTERACTIVES ALUMNAT SISÉ

 

Holaaa!!! Tal i com vos vaig dir. Ací vos deixe 4 fitxes interatives per a fer des de casa. Quan les feu, envieme-les al correu. Gràcies. BON CAP DE SETMANA






FITXA NOM DE NOTES



INSTRUMENTS

 

 

SUMJES I RESTES MUSICALS. RETO 1 

 

 

 

QUALITATS DEL SO



diumenge, 22 de novembre del 2020

CANÇÓ: DONES SILENCIADES

  Amb motiu del dia internacional en contra de la violència de gènere vos deixe una cançó en valencià que parla de totes aquelles dones que han sigut i són importants en el món de la història, la literatura, la pintura, la música....LES DONES SOM MOLT IMPORTANTS. 



NOU RITME AMB GOTS

 

Ací vos deixe també el video del nou ritme que farem amb gots de la cançó "Dance Monkey". A practicaaaaaaarrr!!!!

 


 

DONES EN LA MÚSICA

 

Hui 22 de novembre és el dia de Santa Cecília (patrona de la música i els músics) i per commemorar este dia vaig a deixar l'enllaç d'una companya que ha fet una presentació en genially de DONES EN LA MÚSICA. El treballarem esta setmana

 

 


 

 

DONES EN LA MÚSICA 

SIRENA : MAROON 5

 

Esta setmana que estem a punt de començar li toca el torn a la classe de 4t A. I han seleccionat la cançó "Girls Like You" de Maroon 5. Segur que vos sona. 

 



 

dilluns, 9 de novembre del 2020

SIRENA: "HAY UN AMIGO EN MI"

 

Continuant amb el projecte de la sirena, esta setmana li toca a la classe de 4 anys A i elles i ells junt amb la seua mestra han triat esta cançó tan significativa. Vos deixe dos versions, una més tranquil·la i una altra més marxosa. A passar una bona setmana.

 



 

diumenge, 8 de novembre del 2020

JERUSALEMA

 Bon dia i amb solet!!!Ací vos deixe hui este ball que està tant de moda ara i que prompte ballarem junts. Hi han moltes variants. Vos deixe diversos vídeos. En classe continuarem practicant. 



També vos deixe la cançó original amb traducció al espanyol i diverses coreografies.


 


  









diumenge, 1 de novembre del 2020

SIRENA: "FELICIDAD"

 

Esta setmana li toca a la classe de 5 anys B posar la música de la sirena, i han seleccionat una cançó preciosa del grup ATACADOS: "Felicidad". És una cançó que ens farà pensar en totes les coses boniques que tenim i que ens fan sentir feliços. A que sí??? Vinga que comencem setmana. ÀNIM!!!!!!

 

 


 

BATUCADA

 

 

Com ja sabeu el nostre projecte d'innovació va de la batucada. Així que hem de començar a treballar i a estudiar en què consisteix açò de la batucada. 

 

BATUCADA 

 

 




 

POSICIONS FLAUTA

 

Bona vesprada, ací vos deixe un vídeo amb la posició de totes les notes perqupe les pugueu recordar i/o repassar a casa. Ànim segur que vos eixen molt bé.