dijous, 24 de desembre del 2020

NADAL AL GREGORI MAYANS

 Bon dia!!! sols volia agraïr-vos tota la vostra dedicació i il·lusió en la que haveu participat del video de Nadal. GRÀCIES per ser com sou. No canvieu. Vos estime. Gaudiu de les festes amb les vostres famílies i amb coneixement. Ens veiem a la tornada. BONES FESTES!!!!





NADAL EDURNE



dilluns, 14 de desembre del 2020

ECOS RÍTMICS i RITMES AMB GOTS

 

Bon dia!!! Cada vegada estem més prop del Nadal i per això vos deixe unes propostes rítmiques per a passar una bona estoneta. Vinga, anem practicant!!!

 


 


JA ARRIBA EL NADAL: BOOMWHACKERS

 

 Com que ja estem arribant al Nadal practicarem unes nadales amb els tubs sonors, més coneguts com a Boomwhackers. Espere que ens ho passem bé i que vos agrade. Una altra manera de fer música!!!!





 

dijous, 10 de desembre del 2020

RITME AMB MANS

 

Vos presente ara un ritme que en principi vos pot semblar difícil però no ho és i estic segura que eixirà súper bé. Vos deixe un tutorial. El practicarem a classe. 

 



 

dilluns, 7 de desembre del 2020

SIRENA: HÉROES 2020

 

Esta setmana que comencem la cançó de la sirena l'ha triat la classe de 2n A. La cançó és del famós cantant David Bowie però és una versió nova. La cançó parla d'estar viu un dia més. Arran de la terrible crisi generada pel Covid-19, Warner Music i Europa FM, llancen una nova versió, "Herois", utilitzant l'adaptació en castellà del tema de Paràlisi Permanent, amb la participació d'una vintena d'artistes per a homenatjar els nostres herois anònims, aquells que s'han  quedat a les seues cases per responsabilitat i han posat el seu granet d'arena en aquests mesos difícils. Una bonica manera de començar la setmana i apropar-se al Nadal.

 


 

divendres, 4 de desembre del 2020

CANÇÓ DE NADAL: "SIEMPRE ES NAVIDAD"

 

Enguany tenim un Nadal diferent. Com be sabeu SEMPRE hem cantat al col·le una cançó conjuntament per cel·lebrar l'arribada del Nadal. Enguany no podem cantar però alguna cosa estem pensant. Per això vos convide a que canteu en casa la cançó de Edurne que és preciosa i alegre. Segur que vos agrada. Vos deixe dos videos. L'original i un altre amb lletra.