dilluns, 22 de març del 2021

MÉS FALLERS QUE MAI

 

Ací vos ensenye una versió molt diferent però molt original sobre una de les composicions més famoses del mestre Serrano "El fallero". És d'una companya meua que està estudiant en l'escola de música Berklee College of music. Espere que vos agrade. A mi m'ha encantat. 

 

 


 

PENTATONIX

 

Hola a totes i tots!!  Ara sí, ha passat un any des que se'n anarem a casa un divendres 13 de març per a estar molts mesos confinats. I en tot eixe temps fèrem moltes coses, i no sols nosaltres els / les artistes i famosos. Mireu este video d'un grup que ja coneixieu. Qué ferem i com ho feren.....i també han gravat noves versions de cançons. Espere que vos agrade.

 


 


 
 
 
 

 

dilluns, 8 de març del 2021

BOTELLÀ

 

Enguany, i com ferem ja en el 2019, el proper 15 de març farem la nostra BOTELLÀ al pati del col·le. És una any atípic i difícil però no hem de perdre les nostres tradicions. Així que ja sabeu, porteu la vostra botella plena d'arrós, llentilles, o pasta i ..... a practicar. Segur que ens ix tan xula com la del 2019. A que si???

 


 



 

SIRENA: ROCK EN EL COL·LE (RAMONETS)

 Esta setmana la classe de 1r A ens porta el grup valencià Ramonets amb la seua cançó "Rock en el col·le". Esperem que vos faça entrar amb molta energia.

 



DIA DE LA DONA: EL SEXO DÉBIL

 Comencem setmana amb una cançó per reivindicar el dia de la dona. Perquè s'ha de valorar cada dia més el seu paper en la societat i en un temps no molt llunyà poder arribar a l'igualtat tan desitjada.







dijous, 4 de març del 2021

SIRENA: BLAUMUT

 

Esta setmana i gràcies a la classe de 3rA estem escoltant la cançó bicicletes del grup català "BLaumut". És un grup amb un estil musical folk molt interessant. Gràcies per descobrir-nos aquest grup. 

 


 

dilluns, 1 de març del 2021

FITXA INTERACTIVA 6É : INTERVALS

 

 Ací vos deixe uns exercicis per a repassar i comprendre millor el tema dels intervals. 

 

INTERVALS 1                     



INTERVALS 2

INTERVALS 3



INTERVALS 4



FITXA INTERACTIVA: REPÀS DE NOTES

 

 Ací vos deixe una altra fitxa de repàs de notes musicals. Espere que no tingueu problemes i vos isca molt bé.


NOTES MUSICALS